Kalendarz Audi 80
- radziobiker
- Forum Audi 80

Można 1280x800? radziobiker@o2.pl Pozdrawiam
-
UFOtm
- Moderator

- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
nie ma gotowcow na kolejne miesiace wiec utworzenie pack jest niemozliwe pozatym dla kilku osob zaintersowanych wiekszym formatem (slownie trzy osoby) nie ma sensu, widocznie starczy to co jest do sciagniecia w linkach <ok>Doc pisze: Skoro bawicie się graficznie, może ktoś zrobiłby pack tapet na pulpit w większej rozdzielczości
-
UFOtm
- Moderator

- Kontakt:
Jak zwykle cos mega duzego na emaila
poprosze Maj HD na adamwojda2@wp.pl 
Z chęcią skorzystałbym z kalendarzyka w wersji papierowej... oczywiście format a3 by wystarczył, papier w kredzi i super sprawa. Mamy maj więc jak macie takie opcje to można druknąć od czerwca do grudnia, zarobić parę złotych i uszczęśliwić paru klubowiczów. Osobiście za kalendarz jestem w stanie dać z 15 zł plus tradycyjnie 5 na potrzeby klubuUFOtm pisze: nie ma gotowcow na kolejne miesiace wiec utworzenie pack jest niemozliwe pozatym dla kilku osob zaintersowanych wiekszym formatem (slownie trzy osoby) nie ma sensu, widocznie starczy to co jest do sciagniecia w linkach <ok>
-
UFOtm
- Moderator

- Kontakt:
Nie wiem o co zabardzo chodzilo Tobie Glinu ale jesli uwazasz, ze za 15 pln wydrukujesz kalendarz (nawet polowiczny) na kredowym papierze w formacie a3 i jeszcze na tym zarobisz...to mozesz smialo podjac probe realizacji swojego pomyslu...pliki masz dostepne w linkach wiec do dzielaGlinu pisze:Z chęcią skorzystałbym z kalendarzyka w wersji papierowej... oczywiście format a3 by wystarczył, papier w kredzi i super sprawa. Mamy maj więc jak macie takie opcje to można druknąć od czerwca do grudnia, zarobić parę złotych i uszczęśliwić paru klubowiczów. Osobiście za kalendarz jestem w stanie dać z 15 zł plus tradycyjnie 5 na potrzeby klubuUFOtm pisze: nie ma gotowcow na kolejne miesiace wiec utworzenie pack jest niemozliwe pozatym dla kilku osob zaintersowanych wiekszym formatem (slownie trzy osoby) nie ma sensu, widocznie starczy to co jest do sciagniecia w linkach <ok>
-
UFOtm
- Moderator

- Kontakt:
ja wczesniej mozesz wyczytac miesiace sa tworzone kolejno z kilkudniowym wyprzedzeniem wiec reasumujac - nie nie ma, wiec to wszystko w temacieGlinu pisze:ok, spróbuje coś się dowiedzieć
[ Dodano: 2009-05-18, 17:54 ]
ale czekaj, tu są pliki do maja wstecz... a na przyszłość posiadasz?? żebym nie dowiadywał się nadaremnie??
no tak, ale inna sprawa jest przy 12 a 7 miesiącach, a do tego przy większej ilości. Napisałem do kilku drukarni, zobaczymy co odpiszą, jutro dam znać. Jeżeli będzie w miarę ciekawe rozwiązanie, to będę Was prosił o mobilizację i szybkie otworzenie propozycji stron, oraz obróbkę całości, żeby były odpowiednie formaty, ale tą ostatnią sprawą to może zechce zająć się UFOtm, ponieważ ma doświadczenie. To oczywiście tylko propozycja. No ale nie ma co gdybać - zobaczymy jutro.