lowslow89 Audi 80 B3 1.8RU Projekt zakonczony, (sprzedany:(
lowslow89 Audi 80 B3 1.8RU Projekt zakonczony, (sprzedany:(
Witajcie koledzy, oto staram sie wam przedstawic moje audi. mam nadzieje ze mi wyjdzie. pozdrawiam all
Audi 80 sedan 1.8 RU
Nie ma co się tu rozpisywać wszystko wyjaśnią fotki
taką ją kupiłem:
Na pierwszy rzut poszły lampy tył i przód:
Zakupienie felg alu 15" od razu polerka rantów:
Ciemne kierunki + znaczek:
-W między czasie doszła brewka pomalowana w czarny mat, oponki zmieniłem na niższe, ale za to szersze:) 15" 195x50 a tył 205x50 następnie polerka i efekt jest taki:
A teraz kilka zdjęć ART:
Czas na bagażnik i małe "łubu dubu":):
na jednym z zaprzyjaźnionych szrotów dostałem oryginalną podłogę do Audi 80, 90 ten audik był sciągnięty z Danii i to była baza do przeróbki:
Tak to się prezentuje. Podczas pracy nad zabudową wstawiłem postojówki w kierunki wygląda całkiem sympatycznie mnie tam się podoba:
Wlepy doszły, a tak wygladaja na furce:
Mala sesyjka przed zima:
Doszla tez wlepa z przodu na grill, ( jakby ktos chcial i potrzebowal to mam taka podstawke pod wlepe do grilla, zrobiona z nierdzewki, mocowana na 2 srubki )
a to tak z pasji do marki:D
(z okazji ze jestem jubilerem a szef zakupil grawerke)
sport kiera doszla do audika:D okazja sie trafila, włoska kiera BBS razem z naba wyszla mnie 40zl tylko klakson jest do poprawki, ale to jest pikuś
a przy okazji wymodziłem czerwone podswietlenie
doszly nowe gadzety, licznik z AC, dalem za niego 20zl zdjecia doloze jak zmienie podświetlenie
zakupilem tez gril od 90. tez 20zl
jak i głosniczki wysokotonowe ori audi. to dostalem w gratisie
gril założony
zima zima, pokazala mi sie nawet w bagażniku :mrgreen:
z nudów zrobiłem VT z takimi kołami bylby powóz...
Kilka dni temu, zainspirowany modami kolegi z forum kupilem na szrocie 4lampki, od golfa3 plus 5 żarówek w każdej po 6 led, i wyszlo coś takiego
swieca super:D
bedzie gleba:D
jest gleba
tydzien temu wypad do olsztyna. widac soli nie zalowali
24.03.10r wiosna
małe art:)
nowa maska pomalowana, leży już na aucie, a poprzednia, że już miała dość żywota, się modzi.
podczas jej szlifowania okazało się że ma 13warstw róznych farb i szpachli, w tym miejscu było 0,5cm (ale gość miał fantazje)
a teraz będzie RAT STYLE :mrgreen:
zdjecie z tel, ale na realu jest super:D
kilka fotek ze zlotu w Nowym Stawie. Co prawda byly prawie same vw ale kilka ladnch audi sie znalazło
niedlugo dojdzie nowy zderzak od Pawła i Żany, tu jeszcze ich zdjecie
a tu już się modzi
i juz na autku
czs na sztywniejsze autko :mrgreen: 2xamortyzatory BLISTEIN na przodzie już siedza. nie były one jednak raczej dedykowane pod b3 lecz po dwóch malych przeróbkach wczysko pasuje i już jeżdzi. teraz czaka tył...
w sobotnie popoludnie....
no i na aucie juz maska w kolorze..
mała sesja po nawoskowaniu auta i zmianie barwy lamp:D
Pozdrawiam i oceniajcie
Audi 80 sedan 1.8 RU
Nie ma co się tu rozpisywać wszystko wyjaśnią fotki
taką ją kupiłem:
Na pierwszy rzut poszły lampy tył i przód:
Zakupienie felg alu 15" od razu polerka rantów:
Ciemne kierunki + znaczek:
-W między czasie doszła brewka pomalowana w czarny mat, oponki zmieniłem na niższe, ale za to szersze:) 15" 195x50 a tył 205x50 następnie polerka i efekt jest taki:
A teraz kilka zdjęć ART:
Czas na bagażnik i małe "łubu dubu":):
na jednym z zaprzyjaźnionych szrotów dostałem oryginalną podłogę do Audi 80, 90 ten audik był sciągnięty z Danii i to była baza do przeróbki:
Tak to się prezentuje. Podczas pracy nad zabudową wstawiłem postojówki w kierunki wygląda całkiem sympatycznie mnie tam się podoba:
Wlepy doszły, a tak wygladaja na furce:
Mala sesyjka przed zima:
Doszla tez wlepa z przodu na grill, ( jakby ktos chcial i potrzebowal to mam taka podstawke pod wlepe do grilla, zrobiona z nierdzewki, mocowana na 2 srubki )
a to tak z pasji do marki:D
(z okazji ze jestem jubilerem a szef zakupil grawerke)
sport kiera doszla do audika:D okazja sie trafila, włoska kiera BBS razem z naba wyszla mnie 40zl tylko klakson jest do poprawki, ale to jest pikuś
a przy okazji wymodziłem czerwone podswietlenie
doszly nowe gadzety, licznik z AC, dalem za niego 20zl zdjecia doloze jak zmienie podświetlenie
zakupilem tez gril od 90. tez 20zl
jak i głosniczki wysokotonowe ori audi. to dostalem w gratisie
gril założony
zima zima, pokazala mi sie nawet w bagażniku :mrgreen:
z nudów zrobiłem VT z takimi kołami bylby powóz...
Kilka dni temu, zainspirowany modami kolegi z forum kupilem na szrocie 4lampki, od golfa3 plus 5 żarówek w każdej po 6 led, i wyszlo coś takiego
swieca super:D
bedzie gleba:D
jest gleba
tydzien temu wypad do olsztyna. widac soli nie zalowali
24.03.10r wiosna
małe art:)
nowa maska pomalowana, leży już na aucie, a poprzednia, że już miała dość żywota, się modzi.
podczas jej szlifowania okazało się że ma 13warstw róznych farb i szpachli, w tym miejscu było 0,5cm (ale gość miał fantazje)
a teraz będzie RAT STYLE :mrgreen:
zdjecie z tel, ale na realu jest super:D
kilka fotek ze zlotu w Nowym Stawie. Co prawda byly prawie same vw ale kilka ladnch audi sie znalazło
niedlugo dojdzie nowy zderzak od Pawła i Żany, tu jeszcze ich zdjecie
a tu już się modzi
i juz na autku
czs na sztywniejsze autko :mrgreen: 2xamortyzatory BLISTEIN na przodzie już siedza. nie były one jednak raczej dedykowane pod b3 lecz po dwóch malych przeróbkach wczysko pasuje i już jeżdzi. teraz czaka tył...
w sobotnie popoludnie....
no i na aucie juz maska w kolorze..
mała sesja po nawoskowaniu auta i zmianie barwy lamp:D
Pozdrawiam i oceniajcie
Ostatnio zmieniony 23 lip 2010, 08:24 przez lowslow89, łącznie zmieniany 41 razy.
- Michaello285
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- michael80b3
- Forum Audi 80