Audi 80 sedan 1.8 RU
Nie ma co się tu rozpisywać wszystko wyjaśnią fotki
taką ją kupiłem:
Na pierwszy rzut poszły lampy tył i przód:
Zakupienie felg alu 15" od razu polerka rantów:
Ciemne kierunki + znaczek:
-W między czasie doszła brewka pomalowana w czarny mat, oponki zmieniłem na niższe, ale za to szersze:) 15" 195x50 a tył 205x50 następnie polerka i efekt jest taki:
A teraz kilka zdjęć ART:
Czas na bagażnik i małe "łubu dubu":):
na jednym z zaprzyjaźnionych szrotów dostałem oryginalną podłogę do Audi 80, 90 ten audik był sciągnięty z Danii i to była baza do przeróbki:
Tak to się prezentuje. Podczas pracy nad zabudową wstawiłem postojówki w kierunki wygląda całkiem sympatycznie mnie tam się podoba:
Wlepy doszły, a tak wygladaja na furce:
Mala sesyjka przed zima:
Doszla tez wlepa z przodu na grill, ( jakby ktos chcial i potrzebowal to mam taka podstawke pod wlepe do grilla, zrobiona z nierdzewki, mocowana na 2 srubki )
a to tak z pasji do marki:D
(z okazji ze jestem jubilerem a szef zakupil grawerke)
sport kiera doszla do audika:D okazja sie trafila, włoska kiera BBS razem z naba wyszla mnie 40zl tylko klakson jest do poprawki, ale to jest pikuś
a przy okazji wymodziłem czerwone podswietlenie
doszly nowe gadzety, licznik z AC, dalem za niego 20zl

zakupilem tez gril od 90. tez 20zl
jak i głosniczki wysokotonowe ori audi. to dostalem w gratisie

gril założony
zima zima, pokazala mi sie nawet w bagażniku :mrgreen:
z nudów zrobiłem VT z takimi kołami bylby powóz...
Kilka dni temu, zainspirowany modami kolegi z forum kupilem na szrocie 4lampki, od golfa3 plus 5 żarówek w każdej po 6 led, i wyszlo coś takiego
swieca super:D
bedzie gleba:D
jest gleba

tydzien temu wypad do olsztyna. widac soli nie zalowali
24.03.10r wiosna

małe art:)
nowa maska pomalowana, leży już na aucie, a poprzednia, że już miała dość żywota, się modzi.
podczas jej szlifowania okazało się że ma 13warstw róznych farb i szpachli, w tym miejscu było 0,5cm (ale gość miał fantazje)
a teraz będzie RAT STYLE :mrgreen:
zdjecie z tel, ale na realu jest super:D
kilka fotek ze zlotu w Nowym Stawie. Co prawda byly prawie same vw ale kilka ladnch audi sie znalazło
niedlugo dojdzie nowy zderzak od Pawła i Żany, tu jeszcze ich zdjecie
a tu już się modzi
i juz na autku

czs na sztywniejsze autko :mrgreen: 2xamortyzatory BLISTEIN na przodzie już siedza. nie były one jednak raczej dedykowane pod b3 lecz po dwóch malych przeróbkach wczysko pasuje i już jeżdzi. teraz czaka tył...
w sobotnie popoludnie....
no i na aucie juz maska w kolorze..
mała sesja po nawoskowaniu auta i zmianie barwy lamp:D
Pozdrawiam i oceniajcie