[b4 abk]wahacz z lewej na prawą.czy tak można????
kurcze.teraz juz mi sie w glowie namacilo.
kierownica mi odbijała normalnie po wyjściu z zakrętu.dwa lata jezdzilem i nie widzialem tego a teraz to już sa niewiem co robić.już wszystko założone i gotowe do jazdy.
będę musiał kupić wahacz,sworzeń i znów tuleje a to znowu wydatek.a co myślicie o wahaczach kompletnych z allegro po 100 zł????
warto??
kierownica mi odbijała normalnie po wyjściu z zakrętu.dwa lata jezdzilem i nie widzialem tego a teraz to już sa niewiem co robić.już wszystko założone i gotowe do jazdy.
będę musiał kupić wahacz,sworzeń i znów tuleje a to znowu wydatek.a co myślicie o wahaczach kompletnych z allegro po 100 zł????
warto??
- tokarka606
- Forum Audi 80
Witam!!!
A tak przy okazji sie zapytam czy w B3 ze wspomaganiem wahacz prawy i lewy jest taki sam?? i mozna zalozyc lewy na prawa strone?? Kiedys wjechalem na kanal i kolega mi powiedzial ze chyba mam zamieniony jeden wahacz z prawej strony bo kolo bylo cofniete za bardzo do tylu,to mozliwe???
dzieki...
(troche stary temat moze ale...)
A tak przy okazji sie zapytam czy w B3 ze wspomaganiem wahacz prawy i lewy jest taki sam?? i mozna zalozyc lewy na prawa strone?? Kiedys wjechalem na kanal i kolega mi powiedzial ze chyba mam zamieniony jeden wahacz z prawej strony bo kolo bylo cofniete za bardzo do tylu,to mozliwe???
dzieki...
(troche stary temat moze ale...)
kolego Patrique, po fotce widac ze tak samo jest u mnie nawet ta sama strona,teraz mam zalozone kola zimowe 185/65/R15 i jak ostro depne po hamulcach i auto nachyla sie do przodu to slychac czasami jak z prawej strony cos obciera o nadkole,gdzies ze 2lata temu wymienialem koncowki whacza i raczej sie nie roznily prawa i lewa strona.Wahaczy nie wyciagalem do porownania.Opon mi nie bierze,auto jezdzi prosto nigdzie nie sciaga,wymienilem koncowki zwrotnicy ustawilem zbierznosc i diagnosta powiedzial ze jest OK.Sam juz niewiem :roll: :roll: