Nowy nabytek goldiego[ A4 B5 1.9 TDI AFN] nowa zmiana str1
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
Nowy nabytek goldiego[ A4 B5 1.9 TDI AFN] nowa zmiana str1
Witajcie koledzy i koleżanki nadszedł czas przedstawić mój nowy nabytek.Jest to oczywiście
Audi model A4 rok 97 1.9 tdi 110 KM Avant o oznaczeniu silnika AFN
Kilka słów o autku zostało kupione od handlarza który ma brata w salonie audi w Hamburgu i ściąga tylko audi jak kupowałem swój miał dwie sztuki .Autko miało jednego użytkownika w Niemczech przebieg 185 tyś kilometrów ale audi ma pierwszą rejestracje w 2000 roku czyli stało troszkę .Według czujnika lakieru malowany był kawałek tylnego błotnika i nic więcej
Jeszcze jedno wielki podziękowania w poszukiwaniu autka i przy jego kupnie koledze Solskierowi <ok>
opis wyposażenia
Klimatronik
Elektryczne szyby i lusterka podgrzewane sam założyłem bo nie miał
Wspomaganie kierownicy
poduszka kierowcy (tylko)
ABS
Centralny zamek + alarm domykanie szyb z pilota
Alufelgi z oponami zimowymi
Regulacja kierownicy
Kierownica s-line już jest
Alufelgi oryginalne pięcioramienne z oponami letnimi już są
Ringi na zegary od DIDO Już są
naklejka klubowa już jest
Dalsze plany
Reflektory soczewkowe po liftingu już są wczoraj doszedł ksenon niestety nie oryginał
chromowane ramki wokół autka jak w wersji S-LINE
i ostania rzecz zwiększeniem mocy do około 140 KM już jest troszke wiecej ponad 150 KM czip + wtryski 216
doszedł grill poliftowy
oto zdjęcia autka
dodam jeszcze że 80 tka została dla żony aż żal było by ją sprzedawać w takim dobrym i zadbanym stanie
Doszły oryginalne alufelgi oto kilka fotek
Moje dwie niunie jedna żony
reszta niebawem
Doszły kolejne zmiany
kierownica s-line
ringi od Dido
nadeszła kolejna zmiana lampy poliftowe + ksenon
Dodam ze poznałem oryginalny przebieg autka i teraz jest to 320 tyś czyli chandlarz cofnął licznik o jakieś 100 tyś :mrgreen:
Audi model A4 rok 97 1.9 tdi 110 KM Avant o oznaczeniu silnika AFN
Kilka słów o autku zostało kupione od handlarza który ma brata w salonie audi w Hamburgu i ściąga tylko audi jak kupowałem swój miał dwie sztuki .Autko miało jednego użytkownika w Niemczech przebieg 185 tyś kilometrów ale audi ma pierwszą rejestracje w 2000 roku czyli stało troszkę .Według czujnika lakieru malowany był kawałek tylnego błotnika i nic więcej
Jeszcze jedno wielki podziękowania w poszukiwaniu autka i przy jego kupnie koledze Solskierowi <ok>
opis wyposażenia
Klimatronik
Elektryczne szyby i lusterka podgrzewane sam założyłem bo nie miał
Wspomaganie kierownicy
poduszka kierowcy (tylko)
ABS
Centralny zamek + alarm domykanie szyb z pilota
Alufelgi z oponami zimowymi
Regulacja kierownicy
Kierownica s-line już jest
Alufelgi oryginalne pięcioramienne z oponami letnimi już są
Ringi na zegary od DIDO Już są
naklejka klubowa już jest
Dalsze plany
Reflektory soczewkowe po liftingu już są wczoraj doszedł ksenon niestety nie oryginał
chromowane ramki wokół autka jak w wersji S-LINE
i ostania rzecz zwiększeniem mocy do około 140 KM już jest troszke wiecej ponad 150 KM czip + wtryski 216
doszedł grill poliftowy
oto zdjęcia autka
dodam jeszcze że 80 tka została dla żony aż żal było by ją sprzedawać w takim dobrym i zadbanym stanie
Doszły oryginalne alufelgi oto kilka fotek
Moje dwie niunie jedna żony
reszta niebawem
Doszły kolejne zmiany
kierownica s-line
ringi od Dido
nadeszła kolejna zmiana lampy poliftowe + ksenon
Dodam ze poznałem oryginalny przebieg autka i teraz jest to 320 tyś czyli chandlarz cofnął licznik o jakieś 100 tyś :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 26 cze 2013, 13:13 przez goldi j51, łącznie zmieniany 14 razy.
-
- Forum Audi 80