[80 B4 2.0] Zegary z anglika
[80 B4 2.0] Zegary z anglika
Heja for all mam pytanie co myslicie o wlorzeniu do audi 80 b4 2.0 93rok zegarow z wersji angielskiej ?? z obrotomierzem ?? Ciekawi mnie to czy warto to wziasc chociarz to pokazuje wszystko w milach bo mam zegary niestety tylko z wielkim zegarem co wy na to pomorzcie mi prosze :lol: z gory dzieki
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2007, 19:25 przez Plustek12, łącznie zmieniany 1 raz.
za duzo roboty dla niewprawionego hobbysty elektronika...
kup zegary z obrotomierzem, ale w km! po co się męczyć z milami, tymbardziej że dystans jest wyrazony w milach
za 120zł spokojnie można kupić zegary do B4 a za 90zł do B3 (tylko MC sobie przełożysz do nowych zegarów)
i nie ważne czy obecnie masz VDO czy UN4... przy zamianie całych zegarów to nie gra roli, mogą być VDO lub UN4
a tematy nazywaj zgodnie ze schematem w regulaminie :!:
kup zegary z obrotomierzem, ale w km! po co się męczyć z milami, tymbardziej że dystans jest wyrazony w milach
za 120zł spokojnie można kupić zegary do B4 a za 90zł do B3 (tylko MC sobie przełożysz do nowych zegarów)
i nie ważne czy obecnie masz VDO czy UN4... przy zamianie całych zegarów to nie gra roli, mogą być VDO lub UN4
a tematy nazywaj zgodnie ze schematem w regulaminie :!:
Pomiędzy dwoma wkrętami które trzymają licznik do deski rozdzielczej, jest naniesiony znaczek producenta.Plustek12 pisze:A powiedzcie mi jak mam sprawdzic czy mam zegary VDO czy UN4 i co oznacza MC co napisal COBRA ??. A jezeli bym zakupil zegary vdo a mialem wczesniej inne to nie beda one chodzily ?? Sorki ze sie tak moze i glupio pytam ale malo sie orientuje w tych sprawach z gory dzieki :lol:
MC to Mini Check - najprostszy z modułów kontroli, który jest przykręcony od tyłu licznika, ten w który wciska się białą wtyczkę
Możesz śmiało w zamiast licznika VDO wstawić licznik UN4 i na odwrót. Moim zdaniem VDO ma ładniejszy kolor podświetlenia.