[śląskie] 19 kwietnia SPOT w Oświęcimiu - zapraszam Śląsk
-
- Forum Audi 80
- robertas1.8
- Forum Audi 80
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Witam Panowie, niestety muszę się wymazać z listy. Cóż nie będę ściemniał, że mam pilny wyjazd albo rodzinka przyjechała i muszę zostać, poprostu nie wyrobię finansowo. Zajrzałem w dowód i do 21 kwietnia mam przegląd, więc 190zł poleci z kieszeni. Obecnie nie grzeszę pieniądzem, wiec sami rozumiecie, ze taki wyjazd to jednak jakieś koszty. No nic chciałem dobrze i trochę mi głupio, że nie wyszło. W sumie to dobrze, bo auto teraz wcale się nie prezentuje więc wstyd było by wpaść. Tymczasem trzymajcie się i sory za zamieszanie z moją osobą. Do następnego.
ładnie żeś zawalił :evil:AUDI_A6 pisze:Witam Panowie, niestety muszę się wymazać z listy. Cóż nie będę ściemniał, że mam pilny wyjazd albo rodzinka przyjechała i muszę zostać, poprostu nie wyrobię finansowo. Zajrzałem w dowód i do 21 kwietnia mam przegląd, więc 190zł poleci z kieszeni. Obecnie nie grzeszę pieniądzem, wiec sami rozumiecie, ze taki wyjazd to jednak jakieś koszty. No nic chciałem dobrze i trochę mi głupio, że nie wyszło. W sumie to dobrze, bo auto teraz wcale się nie prezentuje więc wstyd było by wpaść. Tymczasem trzymajcie się i sory za zamieszanie z moją osobą. Do następnego.
-
- Forum Audi 80
Siemka chłopaki w związku że do spotu został tydzień. Pisze jeszcze raz po kolei wszystko Spot odbywa się o godzinie 13 pod lodowiskiem w Oświęcimiu na ul. Chemików ci którzy planują zjeść kiełbachę lub coś innego z ognia to się muszą w to zaopatzyc..I mam prośbę te osoby które mogą niech zabiorą ze sobą choć troszkę jakiegoś drzewa abyśmy się nie martwili że nam go zabraknie. 8-) Ci którzy będą potrzebować jakiś info podaje numer telefonu 510-682-327
Pozdrawiam Adriano80b4
Pozdrawiam Adriano80b4