Audi 80 B3 1.8S 90KM by Łuki_80
Audi 80 B3 1.8S 90KM by Łuki_80
Witam kolegów i koleżanki .
okolice lublina.
Chciałbym wam przedstawić moje audi 80 b3 1.8S 90KM . Właścicielem się stałem od niedawna i jestem bardzo zadowolony z posiadania tego samochodu. Jest to rocznik 1988 i jak na ten wiek samochód jest bardzo zadbany , poprzedni właściciel ściągnął go z Niemiec i jeździł nim tylko 4 lata . Jeśli chodzi o jakieś mody to w grę wchodzą jakieś alumki i tylko oryginalne z "audi" 14 może 15 cali i alu ramki na zegary i tylko tyle , ponieważ to autko ma tak piękną linie nadwozia że niepotrzebne mu są jakieś spoilery czy bodykity w stylu "szybcy i wściekli".
Audica posiada :
- centralny zamek + Alarm
- szyber dach (oryginalny)
- zegary z obrotomierzem
- radio CD/MP3 marki "JVC KD-R321" 50x4
- głośniki marki "Sony Xplod 220W
Kolor:
- szary metalik
A to zdjęcia mojej niuni
okolice lublina.
Chciałbym wam przedstawić moje audi 80 b3 1.8S 90KM . Właścicielem się stałem od niedawna i jestem bardzo zadowolony z posiadania tego samochodu. Jest to rocznik 1988 i jak na ten wiek samochód jest bardzo zadbany , poprzedni właściciel ściągnął go z Niemiec i jeździł nim tylko 4 lata . Jeśli chodzi o jakieś mody to w grę wchodzą jakieś alumki i tylko oryginalne z "audi" 14 może 15 cali i alu ramki na zegary i tylko tyle , ponieważ to autko ma tak piękną linie nadwozia że niepotrzebne mu są jakieś spoilery czy bodykity w stylu "szybcy i wściekli".
Audica posiada :
- centralny zamek + Alarm
- szyber dach (oryginalny)
- zegary z obrotomierzem
- radio CD/MP3 marki "JVC KD-R321" 50x4
- głośniki marki "Sony Xplod 220W
Kolor:
- szary metalik
A to zdjęcia mojej niuni
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2011, 01:20 przez Łuki_80, łącznie zmieniany 4 razy.
Garo pisze:No i kolejna bardzo ładna B3-ka! Gratuluję i oby się spisywała tak jak ma Takie plany są słuszne, nie trzeba tam żadnych body kit-ów Tylko co do felg to poza oryginałami też są bardzo ładne, ale każdy ma swój gust Pozdrawiam właściciela jak i niunkę <ok>
dzięki dzięki . i oby twoja ninia się dobrze prowadziła. pozdrawiam