[Marki] Spot Parking przy M1 26.04.2009 godzina 13
Wolne już załatwiłem. Problemem możne się okazać to że dziś miałem awarie po której nie mogę wrzucić żadnego biegu :cry: . Autko idzie we wtorek do lekarza wiec jak do weekendu zrobią sprzęgło to będę jeśli nie to na spot wpadnę autobusem ha ha ha :mrgreen: .......................
..........................ps moje drzwi znów muszą poczekać na naprawe
..........................ps moje drzwi znów muszą poczekać na naprawe
joker9-89 Ps.Keczy biez ze soba Slonika bo cos tam marudzil ze praca czy cos niech daje z toba na spot hehe [/quote] Niestety nie wiem czy sam będę bo wczoraj koles mi zniszczyl autko i idzie do lakiernika, bede sie oczywiście starał je ogarnąć na czas żeby zagościć na spociku :mrgreen: Ze Słonikiem jest ciężka akcja ale będę go ostro namawiał żeby ruszył pupę, nie jest tak daleko a widzę ze sporo osób już jest. pozdrowionka
Ja jestem za tylko ja niestety niemam dostepu do kamerki jesli ktos moglby sie tym zajać to naprawde bylo by fajnie <ok>8S3 pisze:Z tego co pamiętam padła propozycja (bez echa) odnośnie spotkania się pod M1 i przejechania później na spalarnię.... gdyby ktoś chciał się ustawić.
Byłoby ciekawiej, niż stać na parkingu. Poza tym mógłby powstać fajny film z przejazdu przez miastu i później z jazd na miejscu.
Co Wy na to ??
Bede na stówe! Sprzęgło wymienione, moge wpadać. Moze uda mi sie ogarnac kamere. Ciezko bedzie tylko kierowac z nią :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tylko film z niej bym musial dac komu innemu do obróbki bo nie mam takiego kompa zeby ogarnal spory kawal filmu w duzej rozdzielczosci. Spalarnia super pomysł jak dla mnie. ale spotkanie pod m1 i przejazd tam
tylko film z niej bym musial dac komu innemu do obróbki bo nie mam takiego kompa zeby ogarnal spory kawal filmu w duzej rozdzielczosci. Spalarnia super pomysł jak dla mnie. ale spotkanie pod m1 i przejazd tam