[1Z B4] licznik 1,9TDI, a 2,0?
[1Z B4] licznik 1,9TDI, a 2,0?
Witam
Czy licznik z 2,0/2,3 benzyna będzie pasował do 1,9TDI? Wygląda inaczej z tyłu, chciałbym tylko przerzucić z mojego licznika prędkościomierz i obrotomierz, jest to możliwe? W moim liczniku jest uszkodzona płyta główna.
Czy licznik z 2,0/2,3 benzyna będzie pasował do 1,9TDI? Wygląda inaczej z tyłu, chciałbym tylko przerzucić z mojego licznika prędkościomierz i obrotomierz, jest to możliwe? W moim liczniku jest uszkodzona płyta główna.
- automaniaczek
- Forum Audi 80
a jakbym tylko chciał przerzucić płytę główną, a może inaczej, z mojego licznika tylko prędkościomierz, termometr i obrotomierz, to reszta nie jest to samo? Zamówiłem i pewnie dojdzie do końca tygodnia
Licznik VDO, link do aukcji:
http://moto.allegro.pl/item599292651_audi_80_90_zegary_rinigi_tuning_sprawdz.html
Dużo dałem? Z ringami i wg sprzedającego sprawny, prędkościomierz, obrotomierz itd. sprzedam na części.
Licznik VDO, link do aukcji:
http://moto.allegro.pl/item599292651_audi_80_90_zegary_rinigi_tuning_sprawdz.html
Dużo dałem? Z ringami i wg sprzedającego sprawny, prędkościomierz, obrotomierz itd. sprzedam na części.
To jest kolega z forum? Nie ma nicku DUO na allegro... Nie mogę się z nim skontaktować, on już chyba wysłał paczkę, nie odpisuje na maile i ma wyłączony telefon, więc ciężko będzie ;p
A licznik po przełożeniu z mojego obrotomierz i prędkościomierza będzie działa prawidłowo ?
Licznik zmieniony, chodzi wszytko, ringi ok, tylko jeszcze jakaś żarówka od podświetlania padła, ale to już za kilka dni zrobię
A licznik po przełożeniu z mojego obrotomierz i prędkościomierza będzie działa prawidłowo ?
Licznik zmieniony, chodzi wszytko, ringi ok, tylko jeszcze jakaś żarówka od podświetlania padła, ale to już za kilka dni zrobię
Licznik już założony, ale i tak go dziś ściągam, bo jedna żarówka padła;p Czerwone podświetlenie? Tzn.? Malowanie żarówek, bo słyszałem, że tak robią, ja mam założone ori kondony na żarówki. I ładnie świeci, troszkę marchewka ;p Jeszcze zapalił mi się błąd poduszki powietrznej, a nie mam komputera z VAG-iem, to po prostu chyba wyciągnę żarówkę od AIR BAG i tyle ;p żeby nie świeciło