Co myślicie o komplecie na remont zawieszenia przedniego:
http://moto.allegro.pl/item600453113_au ... zenia.html
Warto kupić ?
[B4] Elementy zawieszenia
[B4] Elementy zawieszenia
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2009, 20:02 przez sargi35, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Temat źle nazwany.
Co do tego zestawu to nie ma żadnej informacji jakiej firmy są to elementy. A już po samych tulejach widzę że pewnie jest to najtańszy chłam który nie wytrzyma ci sezonu. Za 220 proponuje cały zestaw a powiem Ci tak, że za 4 tuleje wahacza firmy lemforeder trzeba dać 90 złotych. 4 tuleje sanek tak samo. czyli już jest 180 a to nawet nie połowa zestawu. Odpuść sobie to badziewie.
Co do tego zestawu to nie ma żadnej informacji jakiej firmy są to elementy. A już po samych tulejach widzę że pewnie jest to najtańszy chłam który nie wytrzyma ci sezonu. Za 220 proponuje cały zestaw a powiem Ci tak, że za 4 tuleje wahacza firmy lemforeder trzeba dać 90 złotych. 4 tuleje sanek tak samo. czyli już jest 180 a to nawet nie połowa zestawu. Odpuść sobie to badziewie.
Za cztery tuleje do wahaczy i cztery do sanek w zeszłym tygodniu dałem 220 zł a to jest jedna trzecia tego zestawu. Daj sobie spokój kolego z tymi częściami. Poza tym tak jak napisał czarekj dwie przednie od sanek są inne w b4 niż te na zdjęciu.
Kolego sitar gość u którego kupuję części od lat sam powiedział że czy dasz 25 czy 100 zł za łącznik stabilizatora to i tak po roku nadaje się do wymiany-polskie drogi.
Kolego sitar gość u którego kupuję części od lat sam powiedział że czy dasz 25 czy 100 zł za łącznik stabilizatora to i tak po roku nadaje się do wymiany-polskie drogi.
- tokarka606
- Forum Audi 80