witam
mam problem auto stoi już tydzień
Proszę o rade czy do mojej audi pasuje skrzynia np od golfa III?
albo od jakiego innego auta mogę wstawić jakiej innej szukać ??
[B3 18 S] Jaką skrzynie moge wstawić ?
Re: [B3 18 S] Jaką skrzynie moge wstawić ?
Generalnie to nie wiem czy od Golfa pasuje ale jesli masz silnik 1.8 to ta http://www.allegro.pl/item587387978_aud ... w_akm.html bedzie na pewno pasowac.Silniki 1.8 mialy symbol skrzyni AKM i chyba AKL jak sie nie myle.Na Allegro jest mnóstwo skrzyn do Audi i tak do 350 - 400zl to juz kupisz spokojnie a skrzynia od Golfa jet drozsza.Pozdrawiammorus pisze:witam
mam problem auto stoi już tydzień
Proszę o rade czy do mojej audi pasuje skrzynia np od golfa III?
albo od jakiego innego auta mogę wstawić jakiej innej szukać ??
Czy ma olej i czy nie ma luzu na połosiach, tzn na tym co przenosi napęd ze skrzyni na pólośki, nie wiem jak to sie nazywa. Poprawcie
[ Dodano: 2009-04-08, 20:00 ]
Możesz też, albo poproś jakiegoś zaprzyjaźnionego mechanika niech sprawdzi jak wchodzą biegi. Jak się zna to może dużo powiedzieć. A tak to skrznie biegów bierze sie praktycznie w ciemno, nie wiesz co masz, aż zalożysz i przejdziesz od 1 do 5 + wsteczny.
Ja to przerabiałem I dokonałem udanego zakupu
[ Dodano: 2009-04-08, 20:00 ]
Możesz też, albo poproś jakiegoś zaprzyjaźnionego mechanika niech sprawdzi jak wchodzą biegi. Jak się zna to może dużo powiedzieć. A tak to skrznie biegów bierze sie praktycznie w ciemno, nie wiesz co masz, aż zalożysz i przejdziesz od 1 do 5 + wsteczny.
Ja to przerabiałem I dokonałem udanego zakupu