[1.9TDI 1Z] Potrzebny Vag toruń lub włocławek.
[1.9TDI 1Z] Potrzebny Vag toruń lub włocławek.
koledzy mam problem ze swoim autkiem ponieważ spalanie wg mnie jest zbyt duże (8-8,5l/100km) 1.9 tdi na boschu nie mogę nigdzie znaleźć dobrego diagnosty jedni albo nie mogą się połączyć drudzy jak się połącza to twierdzą że jest wszystko ok tylko że nie miałem próby dynamicznej jestem wdzięczny za wszelkie wskazówki mogę dojechać w okolice torunia włocławka brodnicy tylko dajcie namiar :roll:
Ostatnio zmieniony 15 mar 2009, 18:39 przez czachorek, łącznie zmieniany 1 raz.
weź sobie kup interfejs za 80pln i zvaguj sammarko009 pisze:No mnustwo odpowiedzi :!: Widze że mamy w regionie pełno speców <osohozi>
Panowie dajcie znać o sobie. Osobiście juz dawno miałem możliwość przekonać się że w Kujawsko-Pom B.Trudno o dobrego mechaniorka od diesla Oj nie dobrze :cry:
[ Dodano: 2009-04-13, 18:06 ]
albo jak masz problem z laptopem, to weź podjedź do mnie do Kwidzyna, to Ci zrobię dynamiczne i statyczne logi.
A co do mechaników, to zależy od czego, ja polecam piszącego na tym forum Adamm (z W-wy)
no ok.ale jaką macie dawkę w grupie 000 poz 4?Może dawka jest za duża.Ja też mam Boscha i jest tylko grupa 000.Nie mozna tu sprawdzić vagiem tak jak na piesburgu w grupie 001 poz 2, dawki mg/skok.U nas przesuwa sie nastawnik i mozna go sporo przestawić-spr na KTS Boscha mg/skok.Lub vagiem 11..45.ale to przypuszczenia.kolego Czachorek nie pierwszy niby mechanior nie może podłaczyć 1-zeciora.Śmiech i rozpacz-miałem to samo.a wystarczy fejs od viakena KKL line za 99 pln(ja mam na usb) i stary laptop :lol: