Nie mam pojęcia, nie wiem też czy będę, bo nie ma dalej licznika, czekam, może przyjdzie jutro, więc szybko zrobię przeszczep, jak będzie ok to Ci go sprzedam (nie chce robić akcji z uszkodzonym), bo mój jest ok, więc go nie będę zmieniał, tylko samą płytę główną muszę zmienić.Glinu pisze:oki, jak coś o się zgadamy na spociku. Jak nie będzie Cię w Opolu, to może we Wrocku o ile pojadę...
Tam jest jakiś plan, czy tak o na spontana zlocik :?:
[Opole] Spoty Opolskie Sie Wie Nie!
szczerze, to nie za bardzo wiem o czym mówisz... licznika nigdy nie rozbierałem, a nawet nie wyjmowałem i zagadnienie płyta główna w liczniku mnie przeraża
a tak poważnie, to chyba trochę lipnie to będzie wyglądało jak wrzucę 260 skale... i nigdy jej nie osiągnę hihi
Cześć zakwapl, miło że się przyłączyłeś, a jak już jesteś to na spociku musisz być. Tym bardziej, że masz pod domem - jutro tzn. sobota o 17 koło Leroy Merlin przy Karolince.
a tak poważnie, to chyba trochę lipnie to będzie wyglądało jak wrzucę 260 skale... i nigdy jej nie osiągnę hihi
Cześć zakwapl, miło że się przyłączyłeś, a jak już jesteś to na spociku musisz być. Tym bardziej, że masz pod domem - jutro tzn. sobota o 17 koło Leroy Merlin przy Karolince.
-
- Forum Audi 80
Kolego płyta główna licznika, prędkościomierz jest okGlinu pisze:szczerze, to nie za bardzo wiem o czym mówisz... licznika nigdy nie rozbierałem, a nawet nie wyjmowałem i zagadnienie płyta główna w liczniku mnie przeraża
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80