[wszystkie] ETKA 7
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
Krzysztof jeśli znajdziesz jakąś część ci potrzebną to zadzwoń do serwisu podaj numer części i podadzą ci aktualną cenę
Ostatnio zmieniony 15 mar 2009, 21:15 przez goldi j51, łącznie zmieniany 1 raz.
ETKA 7.0 Multilang + Wyszukiwanie po VIN + Auto update
ETKA 7.0 Multilang + Wyszukiwanie po VIN + Auto update
[hide]
Kod: Zaznacz cały
Po linki zapraszam na PM
Hasło do instalacji:
TeCaRForUm.Com.uA_au*8a*_jd91#M%b^a@#!$///A
Crack do Uruchomienia (Działa ze wszystkimi ETKA)
Po linki zapraszam na PM
Po linki zapraszam na PM
Instrukcja:
Tecar Forum ETKA v2 - ETKA 7.0 z dzialającą aktualizacją przez internet.
1. Obraz płyty nagraj lub emuluj w DAEMON Tool.
2. Hasło do instalacji: TeCaRForUm.Com.uA_au*8a*_jd91#M%b^a@#!$///A
3. Caly proces instalacji jest automatyczny, na samym końcu musi zostać włączony 02etka-hardlock_crack.exe.
4. Niektóre komunikaty podczas instalacji są w języku rosyjskim. W przypadku problemów
z uruchomieniem ETKA na systemie Vista należy po instalacji programu doinstalować
łatkę "Vista.exe" z folderu "dodatki".
5. Ta wersja ETKA posiada automatyczne aktualizacje jezeli tylko komputer jest podłączony do internetu.
(po aktualizacji - obecnie tj. 02.2009 update do wersji VW 740, SEAT 268, SKODA 274, AUDI 740.)
ZAWIERA AUTA MODELOWE do 2010R.
6. Dodatkowo po wpisaniu numeru VIN możemy odczytać cale wyposażenie auta i inne informacje.
7. Język można zmienić w ustawieniach programu na Polski lub inny ... domyślnie program narzuca Rosyjski.
Jest to najmniej problemowa wersja ETKA jaką spotkałem ... polecam.
Opis zmiany języka na POLSKI!
Opis zmiany języka na POLSKI! - EFEKT
Opis zmiany VAT na 22% POLSKI!
Opis zmiany VAT na 22% POLSKI! - EFEKT
Typowanie po VIN - EFEKT
Typowanie po VIN - Sprawdzamy datę produkcji
Ostatnio zmieniony 16 mar 2009, 00:22 przez ManiaceK, łącznie zmieniany 1 raz.
mam takie pytanie sciągnąłem ETKA 7.0 Completo + Aggiornamenti VW-AU-SE-SK Update fixed 2008 i nie moge zainstalowac wyskakuje bład z tym 2000 serwer czy cos pisaliscie juz jak to zrobic ale jest problem z tym ze ja nie mam obrazu płytki tylko wszystko w folderach i nie moge tego odpalic przez demona prosze o pomoc bo program jest mi strasznie potrzebny z góry dziekuje
- percevalle
- Audi 80 Klub
kolego etaka nie znajduje żadnej z podanych przez Ciebie częścibysiu91 pisze:niestety nagtanie na płytke tej elsy tez nic nie dało
[ Dodano: 2009-04-05, 18:51 ]
czy ktos z posiadaczy etki mógłby mi napisac gdzie znajduja sie czesci o takich nr 1. 8D2 260 113 2. 6E0 955 9 85A sa to czesci od VW Passata 2003r 1.9 tdi dziekuje za pomoc :mrgreen: :lol:
wiem kolego. mam juz etke i dziwi mnie to ze gdy szukam po nr katalogowym czesci to wyskakuje mi ze jej nie ma w chyba spisie podstawowym a potem gdy ja znajde w inny sposób to tam jest podany nr katalogowy i on sie zgadza z tym na czesci ale nie wiem czemu nie moze mi go znalezc poprzez szukaj <osohozi> prosze o pomoc
a w jaki sposób robisz tą aktualizacje? automatycznie?olek70 pisze:Witam
Mam pytanie. Chcę zrobić aktualizację etki, wszystko zaczyna się cacy i po chwili wyskakuje hasło "Odmowa dostępu". Czy może ktoś miał taki problem?
Jeśli tak to nie da rady, bo masz pewnie lewą wersje. Trzeba poszukać po forach linków do aktualizacji. Sciągnąc ręcznie i wtedy instalowac.