[80/B3] Jaki fotel można wstawić??
-
- Forum Audi 80
[80/B3] Jaki fotel można wstawić??
Witam wszystkich Forumowiczów
Moje pierwsze pytanie dotyczy fotela kierowcy. Mianowicie złamało się oparcie, do wyrzucenia cały fotel. Z jakiego innego auta pasuje fotel do mojego audi B3, bez zadnych kombinacji?? Zależy mi na tym żeby był w miarę przyzwoitej cenie
Moje pierwsze pytanie dotyczy fotela kierowcy. Mianowicie złamało się oparcie, do wyrzucenia cały fotel. Z jakiego innego auta pasuje fotel do mojego audi B3, bez zadnych kombinacji?? Zależy mi na tym żeby był w miarę przyzwoitej cenie
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2009, 21:51 przez browningb425, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Bez przeróbek żaden nie będzie pasował.browningb425 pisze:z jakiegoś opla albo golfa tez pasuje??
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2009, 21:52 przez IC69, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- GreenGreen
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tylko jak będziesz się musiał nauczyć wsiadać na ten kubełek, bo trochę się to inaczej robi niż w zwykłych fotelach Zawsze ląduję dupskiem na tym wyprofilowaniu i poprzedni właściciel i jeszcze wcześniejszy, i jeszcze kilku przed nimi pewnie też tak wsiadało, bo rozsypała się gąbka na tymże wzgórku :-x I to na obydwu fotelach. Trudno dostać teraz takie kubły, żeby wszystko było całe, niestety. Próbowałem nawet to naprawić, rozebrałem, dołożyłem gąbkę, pozszywałem ładnie i ... parę wsiadań i wszystkie wysiłki diabli wzięli :evil: chociaż naprawdę się pilnowałem. Teraz dałem sobie z tym spokój.
A może dałoby się zamienić siedzenia stronami to wtedy te nieszczęsne wyprofilowania były by od środka. Tylko pewnie trzeba by przełożyć regulacje fotela kierowcy, itd
Pozdro!
A może dałoby się zamienić siedzenia stronami to wtedy te nieszczęsne wyprofilowania były by od środka. Tylko pewnie trzeba by przełożyć regulacje fotela kierowcy, itd
Pozdro!