[all] łącznik stabilizatora
już troche było o tym jakie graty do zawieszenia kupić. generalnie, to tanie zamienniki, z którymi miałem przyjemnosć. to na długo nie wystarczyły. np. łącznik stabilizatora za 20 zł wystarczył mi na niecały miesiąc i znowu nadawał się do wymiany. lepiej zainwestować i kupić TRW za 80 zł lub Lemfordera w podobnej cenie i mieć spokój dłużej niż co miesiąc się w to bawić
samemu bez kanału można wymienić łącznik ale trzeba koło odkręcać. natomiast na podnośniku nie trzeba koła odkręcać nawet
samemu bez kanału można wymienić łącznik ale trzeba koło odkręcać. natomiast na podnośniku nie trzeba koła odkręcać nawet
Ostatnio właśnie się nad tym zastanawiałem, bo po wymianie ciężko mi było tak dokręcić nakrętkę kontrującą końcówki drążka aby podstawa końcówki był prostopadła do amorka, ale po krótkim namyśle stwierdziłem że przecież to jest przegub kulowy więc co to za różnica w którą stronę kulka się obraca. Jedynie to jak będzie jakoś drastycznie przekrzywione to może zniszczyć osłonkę(gumkę) od ów przegubu. Proszę o opinie na ten temat od większej ilości userów.
[90 B3 2.0 PS] lacznik stabilizatora
mam pytanie co do lacznika stabilizatora. zauwazylem ze pojawia sie ich coraz wiecej z tworzywa rowniez takich firm jak FEBI czy LEMFORDER. jak one sie sprawuja? co z wytrzymaloscia?
Ostatnio zmieniony 05 maja 2010, 23:36 przez seba6891, łącznie zmieniany 1 raz.
- karolas123
- Forum Audi 80
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
- Przemo80b3
- Forum Audi 80
- Przemo80b3
- Forum Audi 80