To tak o autko kupiona w zeszłym roku w październiku puźniej miałem nią wypadek i nie wiedziałem czy złomować czy naprawiać. Doszedłem do wniosku że lepiej bedzie naprawić no i autko znów jeździ choć jest jeszcze dużo w niej do zrobienia ale jako student budżet nie jest duży więc wszystko przyhodzi powolutku.
To tak dane techniczne: Silnik 1.6 benzyna bez podtlenku LPG Szyberdach Wspomaganie 4 biegi Lakier Krwista czerwień Radyjko blaupunkt Czerwone nie zmieniane takie od kupna Głośniki w tylnich drzwiach kenwood
Jakie plany: Czarne tylnie lampy Blenda tył szyba i klapa Dymione kierunki Coś z przednimi reflektorami Kupno alu tak myśle nad czarnymi z czerwoną obręczą Ringi i białe zegary Zmiana koloru maski i listwy podleflektorowej (po wypadku inny kolor) No i zastanawiam sie nad badlookiem
No i nie wiem co z silnikiem będzie bo olejem zaczyna uszlachetniać paliwo.
Taka mała sesja przy robieniu lamp
Ostatnio zmieniony 18 sie 2009, 00:29 przez Zayebatsu, łącznie zmieniany 6 razy.
A fotki będą już niedługo a ta co jest to jeszcze przed wypadkiem fota tera maska ma kolor bordowy buraczkowy jakoś tak no i listwa biała ale chce to zmienić A z chodzieży był handlarz od którego kupiłem. Pozdro