[Marki] Spot Parking przy M1 26.04.2009 godzina 13
no to swietnie kolego jak sie uporales z tym serdecznie zapraszamy tak tam dokladnie na tym rogu obok swiatel kazdy trafi tam napewnocosmeet pisze:Udało mi się uporać z awarią. Moje maleństwo znowu mruczy jak powinno 8-) , więc pewnie też się zjawie. Mogę się spóźnić parę minut więc proszę od razu nie uciekać… :shock:
Miejsce może być jak ostatnio. W samym rogu, tam gdzie są światła i przejście dla pieszych na Radzymińskiej.
Kolego garkotluk1 takie tez byly zamiezenia zeby jechac na spalarnie po tym ale najpierw zrobimy jakis ladny obiazd po okolicy i dopiero na spalarnie pozdrawiam
-
- Forum Audi 80
Witam wszystkich Widze ze frekwencja dopisze na spot i dobrze
Wiec spotykamy sie w markach przy M1 <ok> godz 13 oczywiscie czekamy na wszystkich ktorzy zjada mozemy sobie tam porobic kilka fotek i wszyscy razem ruszamy na spalarnie,oczywiscie zolwim tempem niech kazdy widzi nasze niunki w czasie naszej drogi mile widziane bedzie robienie filmikow <ok>
Gdy dotrzemy na spalarnie to juz pomyslimy co dalej ale pewnei troszke sie poscigamy ,pod koniec zrobimy sobie grupowe zdjatka Kto ma inne propozycje pisac
Wiec spotykamy sie w markach przy M1 <ok> godz 13 oczywiscie czekamy na wszystkich ktorzy zjada mozemy sobie tam porobic kilka fotek i wszyscy razem ruszamy na spalarnie,oczywiscie zolwim tempem niech kazdy widzi nasze niunki w czasie naszej drogi mile widziane bedzie robienie filmikow <ok>
Gdy dotrzemy na spalarnie to juz pomyslimy co dalej ale pewnei troszke sie poscigamy ,pod koniec zrobimy sobie grupowe zdjatka Kto ma inne propozycje pisac