[Opole] Spoty Opolskie Sie Wie Nie!
w takim razie przepraszam za omylke, bo faktycznie mialo to miejsce, ale na upartego moge powiedziec ze 1szy spot w sezonie letnimluk_OP_Q89 pisze:Fiku,czytam czytam i powiem Ci kolego że pierwszy opolski spot miał miejsce pod nowym Tesco w lutym
Niestety nie mogłem się pojawić moim czrwonym 90 Quattro,ale chyba niektórych spotykam na mieście.
No nie głupi pomysł z informacją puszczoną w eter fal radiowych
[ Dodano: 2009-04-19, 19:46 ]
Co o tym myślicie??
http://moto.allegro.pl/item604888320_au ... tanio.html
Na wymianę za moją?? Wspominałem Wam, że potrzebowałbym większą, ale sporo kasy w swoją wsadziłem i się wacham.
[ Dodano: 2009-04-19, 19:46 ]
Co o tym myślicie??
http://moto.allegro.pl/item604888320_au ... tanio.html
Na wymianę za moją?? Wspominałem Wam, że potrzebowałbym większą, ale sporo kasy w swoją wsadziłem i się wacham.
Jedyny plus to chyba że większy Nie widać żeby był jakoś szczególnie dbany (środek), z zewnątrz jako tako, no i diesel(dla tych co lubią klekot) Poza tym troszkę duży przebieg 400 tyś. ale przynajmniej wiadomo że nie był raczej kręcony Aha i szkoda że nie dało się napisać więcej "OK"
Staliśmy przed rondem i widzieliśmy te bączki :mrgreen: heheGlinu pisze: Co do grila to się zgadzam, a o tym drugim to nie wiem o czym mówisz gdzieś Ty się zaczaił, że coś widziałeś??
Większy - to akurat dla mnie ważne,
Diesel - też dobrze, bo podatku więcej odpiszę,
Klekot jakoś przeżyję, a i mniej pali dzięki temu, a ja targam dziennie 100-200 km, to trochę z baku leci :lol:
Tylko ten przebieg to rzeczywiście taka mała lipa... jakbym miał pewność że do 500 spokojnie doleci bez szczególnie drogich awarii, to by pasiło, ale niby diesle dużo kilosów wytrzymują, tylko ja nie spotkałem za wiele takich.
Diesel - też dobrze, bo podatku więcej odpiszę,
Klekot jakoś przeżyję, a i mniej pali dzięki temu, a ja targam dziennie 100-200 km, to trochę z baku leci :lol:
Tylko ten przebieg to rzeczywiście taka mała lipa... jakbym miał pewność że do 500 spokojnie doleci bez szczególnie drogich awarii, to by pasiło, ale niby diesle dużo kilosów wytrzymują, tylko ja nie spotkałem za wiele takich.
- zapomnialem
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Fiku, coś się koledze nie podoba :mrgreen: Chłopaki myśle że kolejnego spota możemy zoorganizować nad wodą tak jak rozmawialiśmy na spocie o tej sprawie Więc może Otmuchów lub też Głębinów ja tam się w tych rejonach nie orientuje więc liczę że któryś Klubowicz z tamtych terenów się zoorientuje i wrzuci coś na forum Co o tym sądzicie ??