[Podkarpackie]Majówka,Las pod Przemyślem,17 Maj godz 11:00
- DINO AUDIb4
- Forum Audi 80
- DINO AUDIb4
- Forum Audi 80
na długi weekend pewnie jak co roku są loty balonowe a co do odzywania to wogóle kiepsko to wygląda. Jak był temat o spocie w rzeszowie to ruch jak w ulu, a teraz cisza. Panowie przynajmniej napiszcie że Wam nie pasuje przemyśl czy coś, nikt nikogo bił nie będzie, a będzie wiadomo o co chodziNiki20 pisze:Klubowicze... Nikt się z tamtych stron nie odzywa więc pytam... :roll:
jeśli nie jest to droga przez mękę i moje obniżone zawieszenie to wytrzyma to nie widzę problemu...kiełbaske się weźmie, dziewczynke, Dino przywiezie grilla to się upiecze pogada i będzie git. oby tylko pogoda dopisałaNiki20 pisze:Bartek nie ma sprawy możemy razem jechać <ok> Tylko musiałbyś jechać trochę inną trasą.... Na Dynów a nie na Przeworsk... :roll:
:mrgreen: kłamieszspiczi pisze:a co do odzywania to wogóle kiepsko to wygląda. ..
Jak już wspomniałem może się pojawię ale nie obiecuje hehehe. A w lato tak na marginesie to jak kiedyś pisałem na Solinę uderzyć lub Dużą Pentlę zrobić w ładną pogodę i każdy nabije kapke kilometrów :mrgreen: i przepali sadzę w wydechu
Hey ho <ok>