Witam wie ktoś może z czego pasują zaciski hamulcowe na tył oprócz B4 itd ?? chodzi mi o to czy np z Fabi albo z golfa IV nie pasują ??
I mam problem z wkręceniem tłoczka za nic nie chce się ruszyć i wkręcić ;/ mam porozrywane gumki przy tłoczku ;/ może ktoś mi powie co zrobić żeby go wkręcić czy raczej do wyrzucenia ;/
[Cabrio] z czego zaciski ?? i problem z wręceniem tłoczka ;/
[Cabrio] z czego zaciski ?? i problem z wręceniem tłoczka ;/
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2009, 20:40 przez meir, łącznie zmieniany 1 raz.
MIODEK, panowie ale to musi być info na 100 % żebym nie kupił i okaże sie że nie pasują bo jest tak że nie mogę wkręcić tłoczka wiec chyba zaciski szrot dobrze mowie nie ?? a w regeneracje za bardzo nie chce się bawić bo nie wiadomo na ile to starczy chyba ze po regeneracji na pewno będą chodzić tłoczki lekko ?? na ręcznym mi tak nie zależy jak na sprawnych hamulcach
Re: [Cabrio] z czego zaciski ?? i problem z wręceniem tłoczk
do zacisków ożna kupić zestawu naprawcze z tymi gumkamimeir pisze:Witam wie ktoś może z czego pasują zaciski hamulcowe na tył oprócz B4 itd ?? chodzi mi o to czy np z Fabi albo z golfa IV nie pasują ??
I mam problem z wkręceniem tłoczka za nic nie chce się ruszyć i wkręcić ;/ mam porozrywane gumki przy tłoczku ;/ może ktoś mi powie co zrobić żeby go wkręcić czy raczej do wyrzucenia ;/
a na tył pasują zaciski z golfa 3, a3/a4 do (chyba) '97r, toledo z polowy lat 90-tych
pozdro