[80 B4] Jakie amorki do Audi 80 B4 ???
- davidpolska
- Forum Audi 80
Bardziej komfortowe beda amortyzatory olejowe i one powinny duzej wytrzymac na naszych drogach, a amortyzatory gazowo-olejowe (gazowe) bardzo utwardza zawieszenie i bedzie to bardzo odczuwalne szczegolnie przy nizszych predkosciach, ale za to w trasie na zakretach sa nie ocenione. Wybor zalezy do ciebie, ja mam gazowki, bo wole jezdzic bezpieczniej, niz komfortowo.davidpolska pisze:witam a powiedzcie miczylepsze są amory gazoweczy olejowe,na których mniej są odczuwalne nierówności, nieczuc dołówitp.
Dlatego ze mialem juz moja audiczka niemile zdarzenie, gdzie na zakrecie widzialem droge z bocznej szyby przy 120 km/h, co skonczylo sie zaparkowaniem tylem w rowie i w konsekwencji tego zdarzenia ucierpial moj fotel (pekla sruba na zawiasie), linka holownicza ktora przy wyciaganiu sie poprula i pozadek w samochodzie, bo wylecialo wszystko z popielniczki.
- radziobiker
- Forum Audi 80
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
moje na szczęście są jeszcze dobre ale sąsiad wymieniał w swojej b3 gumy, łożyska sworznie a teleskopy dał firmy GH gazowe podobno szwedzkie za 75 złotych sztuka i mówi że teraz to jest bajka no i w sklepie mu mówili że reklamacji w ogóle na nie niema 2 lata gwarancji ale wybór należy do ciebie no a te nasze wózki to przecież szczyt finezji motoryzacyjnej raczej nie jest