chlopaki chyba ten zlot sie dosc fajnie zapowiada, siedze sobie na dworze, poleruje silnik od moto i co jakis czas widze jak przez moja wioche przejezdzaja Volksy , jedno czarne audi 80 Coupe tez widzialem...
Wybiore sie tam foty opstrykac ale to tak kolo 15
[śląskie] Rozpoczęcie sezonu Ossy 2009
Brak muzyki, dopiero ok 17 udalo sie im odpalic sprzet
Impreza sie rozkrecila podobno dopiero ok 18-19.
Konkursy zaczeli przeprowadzac ok 16 i to tez nie do konca wiedzieli jak maja mierzyc glebe w samochodach, bo sie okazalo ze samochod ktory ledwo wjechal na zlot, (zawisnal 3 razy na lace) byl jednym z wyzszych aut, z tej strony organizatorzy nie byli przygotowani.
Zadnych pucharow tylko jakies dyplomy. Jesli chodzi o mnie to jeden z gorszych zlotow na ktorych bylem.
Impreza sie rozkrecila podobno dopiero ok 18-19.
Konkursy zaczeli przeprowadzac ok 16 i to tez nie do konca wiedzieli jak maja mierzyc glebe w samochodach, bo sie okazalo ze samochod ktory ledwo wjechal na zlot, (zawisnal 3 razy na lace) byl jednym z wyzszych aut, z tej strony organizatorzy nie byli przygotowani.
Zadnych pucharow tylko jakies dyplomy. Jesli chodzi o mnie to jeden z gorszych zlotow na ktorych bylem.
-
- Forum Audi 80
potwierdzam , beznadzieja. Wpadlem na chwile foty porobic , spotkalem oczywiscie kolege Meir , ciebie kolego "kolorowego" kombiacza kojarze ale nie wiedzialem ktor to ty w tej grupce kolo audi.
Byly moze ze 3-4 fajne Volksy i to koniec, reszta to zaden mi tam fajny tuning... zmienione lampy i takie tam drobne detale.
Byly moze ze 3-4 fajne Volksy i to koniec, reszta to zaden mi tam fajny tuning... zmienione lampy i takie tam drobne detale.