widze ze nie tylko ja mialem grubo ponad 150 km do przejechania na ten zloci i rowniez sie na rondzie pogubilem i pod lodowisko jako ostatni przyjechalem (( wstyd ale koreczki przed bochnia mnie tez przytrzymaly ((
zajefajna impreska tylko srednia wieku widzow byla nie ta :P:P
Fotki, które zrobiłem ze statywu i nie tylko opublikuję w najbliższym czasie. Obecnie jestem na delegacji poza domem wiec nie mam czasu aby się tym zająć wcześniej...
Do tego zmontuję zdjęcia panoramiczne zarówno z parkingu jak i z łąki myślę, że wyjdą ciekawie...
Fotki, które zrobiłem ze statywu i nie tylko opublikuję w najbliższym czasie. Obecnie jestem na delegacji poza domem wiec nie mam czasu aby się tym zająć wcześniej...
Do tego zmontuję zdjęcia panoramiczne zarówno z parkingu jak i z łąki myślę, że wyjdą ciekawie...
To ja <mur> auto zepsute <mur> a planowałem że pojadę z Ickiem w dwa auta
Widzę że śląsk rośnie w SIŁĘ - oby tak dalej
Lokalizacja spotu - naprawdę perfekcyjna - gratuluję lokalizacji
Panowie wróciłem z delegacji i znalazłem trochę czasu na przygotowanie małego sprawozdania ze spota w Oświęcimiu.
Zmontowałem obiecane zdjęcia panoramiczne (materiał ze statywu) zarówno z łąki jak i parkingu na Chemików (to ostatnie podzielone jest na II części, gdyż tylko w ten sposób wygląda to w miarę ok - przy próbie łączenia strasznie się łamało i wyglądało nie naturalnie
Zdjęcia panoramiczne znajdziecie na początku w katalogu który udostępniam.
Warto je pobrać, gdyż na stronie www widoczne będą w bardzo małym rozmiarze nie wygodnym do przeglądania. (ważą max do 1,3 mb)
Reszta zdjęć pomniejszona bez jakichkolwiek ingerencji prosto z aparatu.
Każdy może pobrać sobie te które go interesują
Cieszę się, ze fotki Wam się podobają
Jeśli ktoś jeszcze ma foto lub filmiki ze spotu to wrzucajcie śmiało...
Adriano80b4 pisze:Hej chłopaki jutro postaram się wrzucić filmik jak wjeżdżaliśmy na prosta żeby pod każdym był podpis pomożecie mi ustalić czyje autko kogo <ok> A jak na razie to pa bo padam z nóg <ok>