[Marki] Spot Parking przy M1 26.04.2009 godzina 13
spocik luxio i jak najbardziej na + wielkie dzięki koledze Minon1 za pomoc techniczna w postaci gaśnicy i Słonikowi za zorganizowanie akcji wszystkim za udaną zabawę :mrgreen: moja wlepka klubowa :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2009, 00:39 przez keczy, łącznie zmieniany 3 razy.
Spocik super byłem pierwszy raz i mam nadzieje ze zawitam jeszcze na kolejnych było by wszystko super że by nie chłopcy radarowcy przegonili większość towarzystwa ale jeszcze parę klubowiczów za wzięcie czekało na naszych złapanych kolegów a ja w raz z nimi :mrgreen: mam nadzieje że następnym raz spocik będzie trwał dłużej a do tego jakieś grilowanie czy cuś :mrgreen: pozdrawiam wszystkich zgromadzonych ze spotu
- Darek 80b3
- Forum Audi 80
z garkotlukiem udupiłem no ale ng to cos chyba kolo 130KM ma, nawet start jeszcze jako tako byl ale pod koniec mojego 3 biegu zaczął mnie strasznie masakrować i już potem tylko zwiekszał dystans= ogólnie bylem bez szans ale wyscig fajny
to samo jak z minionem stanąłem - on ma tez cos ok 130KM i efekt podobny nawet nie wiem czy minion mnie bardziej nie zmiażdżył
żałuje tylko bo cholera chcialem sie sprawdziac z seryjnym AFN- chyba cygan w a4 miał serie-- bo nie hamowałem swojego ale cos ok 110KM powinno u mnie byc ciekawi mnie bardzo jaki był by wynik
następnym razem się sprawdzi
to samo jak z minionem stanąłem - on ma tez cos ok 130KM i efekt podobny nawet nie wiem czy minion mnie bardziej nie zmiażdżył
żałuje tylko bo cholera chcialem sie sprawdziac z seryjnym AFN- chyba cygan w a4 miał serie-- bo nie hamowałem swojego ale cos ok 110KM powinno u mnie byc ciekawi mnie bardzo jaki był by wynik
następnym razem się sprawdzi