Witam
Trzy tygodnie temu wymieniłem tuleje wahaczy, coś stukało w przednim zawieszeniu i na stacji okazało się że to właśnie tulejki, fakt przy wymianie same powypadały z wahacza.Zamontowałem nowe Febi i dziś przy okazji przeglądu znów na stacji okazało się że są wybite, gdzie może tkwić przyczyna bo nie wierzę że Febi to zła firma.
[ B4 ABK LPG] Tuleje whacza?
- el_scorpion
- Forum Audi 80
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
nie firma a ule tulejki tej firmy i to akurat te do 80 mi też zwracali uwagę na diagnostyce na febiego że niby wybity a nowy był, ale właśnie febi taki jest jakaś miękka ta guma teraz jak go wymieniałem to nie wyglądał wcale na zużytegokrisiun1 pisze:gdzie może tkwić przyczyna bo nie wierzę że Febi to zła firma.
Druga spraw montaż żle zamontowana tulejka potrafi się od zazu zerwać i po zawodach
na nasze drogi to chyba jeden piorun czy się kupi te za 5zł czy za 50zł :mrgreen: ja u siebie wymieniałem ok. rok temu po 7zł za sztukę i pewnie niedługo też będzie trzeba wymienić mogłem sprawdzić przy wymianie amorków jaki jest stan tulejek ale za dużo czasu mi z tym zeszło więc sprawdzę przy wymianie gum na przegubach ale jak coś to i tak wezmę te najtańsze