[Opole] Spoty Opolskie Sie Wie Nie!
-
- Forum Audi 80
Też może być. Dzisiaj dzwoniłem do gościa w sprawie przyciemnienia szyb w mojej b3 i gość mi powiedział za cały tył czyli( 2szyby boczne, 2 trójkąciki i tylna szyba) chce 300zł. Pytałem w innych miejscach to Sobie więcej życzyli. Według Mnie opłaca się. Jakie Wasze zdanie. Jeżeli to co napisałem niepasuje do tego tematu to sorry. Tak jak luzman napisał może być ten spot i 10-tego.
W Opolu chcą nawet 400 zł, a więc zawsze to taniej Jeśli masz na to kasę i wiesz że kolesie dobrze to zrobią to czemu nieokiewicz22pnw pisze:Też może być. Dzisiaj dzwoniłem do gościa w sprawie przyciemnienia szyb w mojej b3 i gość mi powiedział za cały tył czyli( 2szyby boczne, 2 trójkąciki i tylna szyba) chce 300zł. Pytałem w innych miejscach to Sobie więcej życzyli. Według Mnie opłaca się. Jakie Wasze zdanie..
Jak Cię stać... ja swoją robiłem na mrozie, dlatego nie sugeruj się że lipnie wyszło, ale wydaje mi się, że 2 folie po 25 zł i trochę czasu to sama przyjemność, a Ty chyba masz trochę czasu. No ale jak uważasz, jak ma Cię to męczyć, to rzeczywiście nie ma sensu.okiewicz22pnw pisze:Też może być. Dzisiaj dzwoniłem do gościa w sprawie przyciemnienia szyb w mojej b3 i gość mi powiedział za cały tył czyli( 2szyby boczne, 2 trójkąciki i tylna szyba) chce 300zł. Pytałem w innych miejscach to Sobie więcej życzyli. Według Mnie opłaca się. Jakie Wasze zdanie. Jeżeli to co napisałem niepasuje do tego tematu to sorry. Tak jak luzman napisał może być ten spot i 10-tego.
Zakwpal czemu sprzedajesz swoją "Niunie"?????
[ Dodano: 2009-04-28, 08:19 ]
6. zapomnialem - Opole/ZWM
7. dżanas - Opole/old ZWM
8.
9.
10. Bob232 - okolice Kluczborka
11. Beneq - okolice Głubczyc
po jednym poście... , a temat spotu już ich nie interesuje...[/b]
W Mechnicach babka naprawde dobrze przyciemnia, moze nie ma najtaniej ale robilem tam 3 auta i wszystkie były zrobione idealnie. Masz po drodze do Opola więc możesz zawsze podjechać zapytać.okiewicz22pnw pisze:Też może być. Dzisiaj dzwoniłem do gościa w sprawie przyciemnienia szyb w mojej b3 i gość mi powiedział za cały tył czyli( 2szyby boczne, 2 trójkąciki i tylna szyba) chce 300zł. Pytałem w innych miejscach to Sobie więcej życzyli. Według Mnie opłaca się. Jakie Wasze zdanie. Jeżeli to co napisałem niepasuje do tego tematu to sorry. Tak jak luzman napisał może być ten spot i 10-tego.
Zakwa nie rób tego mi to w ogóle się nie podoba tylko sam tył przyciemniony ładnie to tylko wygląda jak są wszystkie delikatnie przyciemnione no ale to już kwestia gustu a u mnie są niestety wszystkie zielonkawe ;/ no ale to już ty będziesz sobie robił co chciał jak ją dosiadziesz ja tam bede kombinował przy czymś innym ale narazie nie będę zdradzał żeby nie zapeszać
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Andrzej86, sorry stary ale z przyciemnianiem szyb przednich(boczne+czołowa) dupa zbita.Jakie 30%? Owszem przepuszczalność świetlna musi być min.70% ale nie tędy droga.Po pierwsze:Pokasz mi szybe która jest w 100% a nie w 98% klar,czysta,bez przyciemnienia?Naszybciej w kiosku ruchu(i to jak umyją na święta :mrgreen: ) bo w autach takich nie ma ;-)Po drugie:nie jesteś w stanie określić(i udowodnić policjantowi) dokładny parametr określający fabryczne przyciemnienie szyb w twoim aucie.Efekt jest taki że każdy policmajster może zabrać dowód i tyle.Czy masz atest czy nie bez znaczenia.Co prawda ludzie jeżdżą mają ale co z tego?Jak po jakimś wypadku policja powoła biegłego który stwierdzi szyby czołowe nie spełniające wymogów prawnych...to kolego będzie bida.Pozdro <ok>