[Marki] Spot Parking przy M1 26.04.2009 godzina 13
keczy -dobrze ci idzie start a niunia jeszcze lepiej - gratuluje - co do mojej niuni to wina leży jeszcze gdzie indziej oprócz sprzęgła -sprawdzałem dokładnie jeszcze się nie ślizga --brak mocy -tu jest problem -musze dojść co to pozdro ...od czarka --było ciekawie ,choć troche nerwowo -ogólnie oki -ale z moją niunią w przeciwieństwie do twojej jest niedobrze cały czas zastanawiam się nad przyczyną... do na stępnego spoxa - <ok>
hmm... może wina leży po stronie tego gazu? sam nie wiem, zbytnio się nie znam aż tak bardzo, jednak pedał sprzęgła ciężko chodzi i może się mylę ale tak nie powinno być. dzięki za pierwszego karniaczka 2.8 v6 w moim życiu :mrgreen: świetny dzwięk tego silniczka i kultura pracy... kolega chybo101 powiedział że jego silniczek klekocze ale dla mnie był to na prawdę cichy pomruk <ok> swoją drogą zadziwiło mnie moje autko, myślałem że zbiore ciężkie baty na tym spocie ale nie było aż tak zle jak myslałem, mam nadzieję że naprawisz autko, daj znać jak idzie sprawa :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2009, 01:41 przez keczy, łącznie zmieniany 2 razy.
Pewnie że da rade. Każdy kto się ścigał i chce filmy, screen'y itd niech mi napisze na pw swojego maila i jakoś bym prosił podać cechy charaktrystyczne (nr. rej. , nalepki, spojlery itp) autek co bym mógł znaleźć w morzu ciemnych sedanów ogólnie nie kręciłem tego przecież żeby teraz skitrać to pod poduche tylko dla klubu czyli nas wszystkichkeczy pisze:da rade i dla mnie?kacper85 pisze:MP napisz mi maila swojego na pw to wyśle Ci paczuszkę zdjęć
[ Dodano: 2009-04-28, 01:30 ]
ps. MP ---> z 70 screenów wlaśnie się wysyła
ok. mam teraz lekkie problemy z dostępem do netu wiec wysyłka zdjęć może sie troche opóźnić ale do kazdego napewno wysle. jutro późnym wieczorem powrzucam sprinty na you tube skoro też chcecie. niedopatrzenie że kończy sie umowa na net i jestem lekko odcięty od klubu :evil: ,internet mam tylko w pracy wiec z góry sorki za powolność moich działań.
-
- Forum Audi 80