[ŁYSINA -BIERUŃ] Grill 10 MAJA - A6 ZAPRASZA NAS NA GRILLA
No ja bym chętnie wpadł osiemdziesiątką, ale w maju zamieniam się z tatą samochodami, bo w tym terminie będzie potrzebował samochód z hakiem na budowę, a jak się zamienimy, to tata bierze samochód dość daleko, żeby po niego jechać, więc może być tak, że będę miał możliwość przyjechania A6, albo nie przyjechania
Kosa,
Właśnie o to chodzi aby termin był podany dużo wcześniej i zdaje sobie z tego sprawę że większość osób nie jest stanie sie teraz określić ale dlatego że jest jeszcze kupa czasu można sobie ustawić dzień z uwzględnieniem grilla wśród Audi maniaków
P,S - poglądowe fotki miejscówki na pierwszej stronie na samej górze
Właśnie o to chodzi aby termin był podany dużo wcześniej i zdaje sobie z tego sprawę że większość osób nie jest stanie sie teraz określić ale dlatego że jest jeszcze kupa czasu można sobie ustawić dzień z uwzględnieniem grilla wśród Audi maniaków
P,S - poglądowe fotki miejscówki na pierwszej stronie na samej górze
Źle mmmnie zrozumiales. Bardzo dobrze, że termin jest podany tak wcześnie tak ja mówisz, ale chodzilo mi o to, że nie potrafie określić się na sto procent, że będę już dzisiaj....jak większość, a nie lubie pisać, że będę a potem,,,,,,,,,,,,,,,,wiadomo....heh oki nie marudze.....i do zobaczenia (mam nadzieje) 10 maja.....