[B4 all] potrzebny schemat szyberdachu
[B4 all] potrzebny schemat szyberdachu
witam wszystkich, to mój pierwszy post, nie mogę nigdzie znaleść więc może wy pomożecie, mam b4 z szybrem na korbę więc postanowiłem zamontować napęd, kupiłem napęd z elektroniką przy silniczku więc jest to pewnie sterownik domykania, jest tam kostka 6pin, może ma ktoś kawałek schematu bądź wie co idzie na który pin, z góry wielkie dzięki
poczytaj regulamin i następnie nazywaj tematy zgodnie z tym, co napisał w nim Admin
cober
poczytaj regulamin i następnie nazywaj tematy zgodnie z tym, co napisał w nim Admin
cober
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2007, 22:19 przez mercedv6, łącznie zmieniany 2 razy.
Również witam. Ja też w zeszłym roku zmieniałem. Przy silniku niema żadnej elektroniki, to jest przekaźnik. Natomiast jeśli idzie o wtyczkę 6 pinową to do niej powinien być podpięty przełącznik sterowania szybrem oraz pojedyncze wyjścia (wtyczki z jednym pinem) do podłączenia do instalacji (jest chyba jedna 2 pinowa wtyczka). Najlepiej daj jakieś zdjęcie tego co masz to pomyśłimy czego Ci brakuje
witam ponownie, ależ jest elektronika, Twoja wersja napędu jest bez bo takich było najwięcej, ja kupiłem z elektroniką która służy do sterowania silniczkiem, podtrzymanie zasilania po wyłączeniu zapłonu (jak szyby) domykanie (komfort) przełącznik sterujący jest podłączony bezpośrednio do elektroniki( bez kostki) załączam zdjęcie