B4 2.3 NG quattro-sprzedane..Następca - S4 2.2 turbo quattro
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Panie i panowie ogłaszam, że audi zostało sprzedane - historia krótka - dziadek roz** swoje B3 1.8 quattro wersję Comfort Edition, które miał kilka lat i powiedział, że nie chce nic innego oprócz audi i napędu quattro <ok> Poprosił zebym odsprzedała swoje.. Że jakoś nie uśmiechało mnie się sprzedawać śnieżynki (już trochę było w nią zainwestowane) odmówiłam.. Jednak dziadek niemal, że na kolanach poprosił + zaproponował niezłą sumkę + dorzucił B3 na części więc decyzja zapadła ..
I tak wczoraj śnieżynkę zastąpiła godnie S4 2.2 turbo quattro .. 8-)
2 fotki z drogi powrotnej
Tak więc moja przygoda białą B4 się zakończyła - także proszę moderatorów o zamknięcie tematu..
I tak wczoraj śnieżynkę zastąpiła godnie S4 2.2 turbo quattro .. 8-)
2 fotki z drogi powrotnej
Tak więc moja przygoda białą B4 się zakończyła - także proszę moderatorów o zamknięcie tematu..
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2009, 08:56 przez EwelinaCzarna, łącznie zmieniany 1 raz.
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
ja to bym ją umieścił w kalendarzu tylko zasłania ją jakaś kobieta 8-)grinch pisze:... PS: Ona mogła by normalnie do kalendarza pozować co nie chłopaki :?: 8-)
B4ME pisze:Kurdę... dlaczego moja żona nie ma takiego podejścia do samochodów jak Ewelina
podpisuje się obiema rękami
A na pewno jest co pokazać :mrgreen:B4ME pisze:PS. załóż jakiś nowy temat, daj więcej fotek S4 i jakiś opis :->
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80