B4 2.3 NG quattro-sprzedane..Następca - S4 2.2 turbo quattro
to prawda .. w zeszłym tygodniu kupiliśmy 2szt pod krakowem .. fajne uczucie jak sie przekracza 240 to zatyka uszy jak w górach, ale przespieszenia jakiegos super mega to nie da sie odczuć, nie to co s6 c4 4.2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: gratki za zakup to s4 już jest jest prawdziwe audilabek pisze:Wszystko ładnie tylko to auto w serii nie jedzie...
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
tak sprowadzone z włoch .. gazu nie widzialo .. wczoraj jak nia wracaliśmy to nie przekraczając 100 spalała 7.8 - 8.0 .. jak jechałam 80km/h to spaliła 7.5 :mrgreen: Mówicie ze w serii to nie jedzie .. Jak dla mnie to jedzie..Poza tym ten samochód mam dopiero 1 dzień i to nie cały.. Wszystko przed nami ..
Przesiąśc sie z ABT albo z NG to jednak jest różnica.. A najlepsze ze to z każdego biegu pojedzie hahaha :mrgreen: Pierwszy raz kupiłam cos innego niż 80, pierwszy raz S, pierwszy avant, pierwsza 6-ścio biegowa skrzynia - ja jestem w wniebowzięta <ok> Naprawdę prowadzi się bajecznie i co najważniejsze - marzenia się spełniają <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
Przesiąśc sie z ABT albo z NG to jednak jest różnica.. A najlepsze ze to z każdego biegu pojedzie hahaha :mrgreen: Pierwszy raz kupiłam cos innego niż 80, pierwszy raz S, pierwszy avant, pierwsza 6-ścio biegowa skrzynia - ja jestem w wniebowzięta <ok> Naprawdę prowadzi się bajecznie i co najważniejsze - marzenia się spełniają <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
łłoooołł... :roll: ale ze zdjęć widać ze fura jest super zadbana... mechanika tez jest w super stanie...?
Chwała Ci za to że zdecydowałaś się na "S" <cieszy> i co mnie zdziwiło... że spaliła Ci tyle co moje NG a kucy masz więcej... :roll: też raz sprawdzilem to zrobilem trase 100km/h i wyszlo 7,5litra ... koniecznie musze sobie 'swapnąć' 2.2turbo+jakiś mod
No i pomyśl o pozowaniu do naszego kalendarza <ok>
Chwała Ci za to że zdecydowałaś się na "S" <cieszy> i co mnie zdziwiło... że spaliła Ci tyle co moje NG a kucy masz więcej... :roll: też raz sprawdzilem to zrobilem trase 100km/h i wyszlo 7,5litra ... koniecznie musze sobie 'swapnąć' 2.2turbo+jakiś mod
No i pomyśl o pozowaniu do naszego kalendarza <ok>
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
kris0181, mechanika jest zaje** turbina pompuje jak głupia <ok> Wracalam nia wczoraj ponad 200 kilometrów do domu więc ją próbowałam jak się dało .. Nie trafilo się nic co dało jej radę <ok> wszystkie bawarie wysiadły hahahhahaha..
Jedyny minus tego samochodu - kupione od wlocha z fantazją.. Gość w podsufitkę wsadził głośniki :evil: :evil: :evil: :evil: I oczywiście zostały dwie dziury .. Poza tym cos tam modził, więć to + boczki są do wymiany.. Poza tym tył prawe drzwi mają wgniotkę wielkości pięści.. Ale to caly hu**
Narazie zobaczę jak to się będzie sprawowało i będę myśleć co dalej ..
Jedyny minus tego samochodu - kupione od wlocha z fantazją.. Gość w podsufitkę wsadził głośniki :evil: :evil: :evil: :evil: I oczywiście zostały dwie dziury .. Poza tym cos tam modził, więć to + boczki są do wymiany.. Poza tym tył prawe drzwi mają wgniotkę wielkości pięści.. Ale to caly hu**
Narazie zobaczę jak to się będzie sprawowało i będę myśleć co dalej ..
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80