Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Licznik postów. Dlaczego mam ich mało ?

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Doc » 01 maja 2009, 12:13

dardaw2 pisze:
Doc pisze:Niebawem pod awatarami, zamiast postów będzie widniało: pkt tech.
Bardzo mi się to podoba ;-)
Zmienione. Póki co testowo. Warto porozmawiać czy podoba się Wam takie okreslenie, może inne, a może nie.

Awatar użytkownika
Szula298
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Szula298 » 01 maja 2009, 14:35

Ok zgodze się co do naliczania postów technicznych ale dlaczego mam nad avaterem napis maniak z 1 kułeczkiem :-( czuje się jak bym był nowy na forum hehe może by ta oznaczało to staż na forum a nie ilośc napisanych postów... :?:

Awatar użytkownika
dardaw2
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: dardaw2 » 01 maja 2009, 14:37

Szula298, też dobre spostrzeżenie <ok> Bo co da to że jesteś na forum rok jak nie udzielasz się w sprawach technicznych.

Awatar użytkownika
Afdi87
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Afdi87 » 01 maja 2009, 14:50

Jak dla mnie to bardzo dobra decyzja, nie będzie już wiecznego spamu i bezsensownego odgrzewania czy tez ciągnięcia tematów <ok> (przynajmniej w niektórych działach...)

Awatar użytkownika
Hołowczyc20
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Hołowczyc20 » 01 maja 2009, 15:13

Mi też to nie przeszkadza,ale Władza mogła by jeszcze odblokować dział Społeczność sympatyków PKA 80,albo przynajminiej określić liczbę postów,żeby tam później można było się udzielać.To jest tylko moja propozycja,a decyzje zostawiam Władzy.

Awatar użytkownika
joker9-89
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: joker9-89 » 01 maja 2009, 15:39

mi to rowniez nieprzeszkadza ;-) Jesli wladza tak postanowila to niech tak bedzie. pozdrawiam wszystkich klubowiczow bardzo serdecznie <piwo>

noorbi

Post autor: noorbi » 01 maja 2009, 15:49

Jak tak czytam niektóre wypowiedzi to nie kumam do końca po co korzystacie z forum ?
Dla liczby postów ? Co z tego że nie są naliczane posty z działu "Moje Audi", co z tego ze część postów została odjęta? W czym to przeszkadza w korzystaniu z forum ?

Ja w 100 % popieram taką decyzję. Niech o liczbie postów decyduje wiedza merytoryczna, a nie "ochy" i "achy" z działu "Moje Audi".

Widzę że komuś to mocno nie pasuje i atakuje Władzę na forum. Użalacie się na Frana, który tępi spam, na Modów za taką decyzję odnośnie zliczania postów. A może komuś przeszkadzają durne posty, nabijane dla liczby......????

Odnośnie działu Sympatyków, to jest to zamknięta grupa i na przynależność trzeba sobie zasłużyć.

Awatar użytkownika
Kuba89
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Kuba89 » 01 maja 2009, 16:06

noorbi pisze:Odnośnie działu Sympatyków, to jest to zamknięta grupa i na przynależność trzeba sobie zasłużyć.
Lub mieć układy z grupą trzymającą władzę na tym forum :-P na pewno jestem przeciw aby liczba postów decydowała o przynależności do sympatyków bo nie o to tutaj lotto.

Dla pocieszenia tych co są długo na forum i cofnęły im się rangi dodałbym im coś takiego jak ma np. grinch pod nickiem. On ma range i dodatkowy opis ;-) to taka moja propozycja. hej ;-)

ysiul
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: ysiul » 01 maja 2009, 17:48

a ja mam taki pomysł żeby były i posty techniczne i powiedzmy posty dyskusyjne czyli do działów moje audi itp żeby nabijało posty czyli do tych które są teraz wyłączone bo teraz to jest nie adekwatne do aktywności na forum, np ktoś lubi oglądać inne samochody i to ze je komentuje nie ma wpływu na jego range na forum wiec każdy powinien wiedzieć czy ktoś podchodzi bardziej merytorycznie do sprawy na forum czy ocenia tylko wizualnie i lubi gadać o wszystkim i o niczym

Awatar użytkownika
keczy
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: keczy » 01 maja 2009, 18:01

Ilość postów, która zezwala na wejście do grupy OGŁOSZENIA to 25.
Zmniejszyliśmy ją o połowę w związku ze zdobywaniem postów w działąch tech. dobre i to ;-)
Doc pisze:Doc napisał/a:
Niebawem pod awatarami, zamiast postów będzie widniało: pkt tech.
co do tego pomysłu to nic się nie zmieniło poza nazwą, posty na pkt tech- które nadaje rangę znawcy technicznego :-P a wzrokowcy dlaczego nie mają mieć naliczanych postów? :-P
Szula298 pisze:Ok zgodze się co do naliczania postów technicznych ale dlaczego mam nad avaterem napis maniak z 1 kułeczkiem :-( czuje się jak bym był nowy na forum hehe może by ta oznaczało to staż na forum a nie ilośc napisanych postów... :?:
dobry pomysł <piwo> swoją drogą właśnie dlaczego ilość kółek ma być zależna od liczby postów czyli tech postów zamiast stażu w klubie? można mieć dużą wiedzę techniczną jaką ma sporo osób w w klubie ale też można być pasjonatem który ma słabe pojecie o technicznych sprawach.... warte dyskusji żeby wszystcy byli zadowoleni :mrgreen: Doc ---->
W dniu dzisiejszym, po burzliwych dyskusjach w gronie redakcyjnym... takie moje pytanko, czy czasami możemy zrobić głosowanie w klubie nad tak ważnymi sprawami? pozdro600

Awatar użytkownika
grze
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grze » 01 maja 2009, 18:39

ysiul pisze:a ja mam taki pomysł żeby były i posty techniczne i powiedzmy posty dyskusyjne czyli do działów moje audi itp żeby nabijało posty czyli do tych które są teraz wyłączone bo teraz to jest nie adekwatne do aktywności na forum, np ktoś lubi oglądać inne samochody i to ze je komentuje nie ma wpływu na jego range na forum wiec każdy powinien wiedzieć czy ktoś podchodzi bardziej merytorycznie do sprawy na forum czy ocenia tylko wizualnie i lubi gadać o wszystkim i o niczym
taki podział byłby niegłupi moim zdaniem ale o randze użytkownika powinna decydować jedynie liczba postów technicznych. Z tym, że nie wiadomo czy takie liczenie postów jest wykonalne w ogóle.

Awatar użytkownika
keczy
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: keczy » 01 maja 2009, 18:48

grze pisze:ale o randze użytkownika powinna decydować jedynie liczba postów technicznych
dlaczego? to ciągle dzielenie użytkowników na tych którzy więcej wiedzą o technicznych sprawach i tuningu na tych którzy mają wiedzę na inny temat, jest to normalne faworyzowanie ludzi :-/ jest już dział zamknięty dla sympatyków i wystarczy... najrozsądniejszym wyjściem dla mnie jest utworzenie np tech postów i innych(przykładowa nazwa)postów, jakiś kompromis i wiadomość dla ludzi kto jest dobry w np sprawach tech a kto w sprawach np audio itp;-) ;-)
Ostatnio zmieniony 01 maja 2009, 18:51 przez keczy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
grze
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grze » 01 maja 2009, 18:51

keczy pisze:grze napisał/a:
ale o randze użytkownika powinna decydować jedynie liczba postów technicznych
dlaczego? to ciągle dzielenie użytkowników na tych którzy więcej wiedzą o technicznych sprawach i tuningu na tych którzy mają wiedzę na inny temat, jest to normalne faworyzowanie ludzi :-/ jest już dział zamknięty dla sympatyków i wystarczy... najrozsądniejszym wyjściem dla mnie jest utworzenie np tech postów i innych(przykładowa nazwa)postów, jakiś kompromis ;-) ;-)
chodzi Ci o coś takiego:

xx/yy

gdzie:
x - liczba postów w działach technicznych
y - liczba postów ogółem :?:

Awatar użytkownika
keczy
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: keczy » 01 maja 2009, 18:55

grze pisze:
keczy pisze:grze napisał/a:
ale o randze użytkownika powinna decydować jedynie liczba postów technicznych
dlaczego? to ciągle dzielenie użytkowników na tych którzy więcej wiedzą o technicznych sprawach i tuningu na tych którzy mają wiedzę na inny temat, jest to normalne faworyzowanie ludzi :-/ jest już dział zamknięty dla sympatyków i wystarczy... najrozsądniejszym wyjściem dla mnie jest utworzenie np tech postów i innych(przykładowa nazwa)postów, jakiś kompromis ;-) ;-)
chodzi Ci o coś takiego:

xx/yy

gdzie:
x - liczba postów w działach technicznych
y - liczba postów ogółem :?:
dokładnie, jakiś to kompromis :-) jeśli chodzi o kółeczka i podpisy to nie głupią sprawą jest staż w klubie, myślę że każdy by się ucieszył.

Awatar użytkownika
wujo1
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: wujo1 » 01 maja 2009, 19:03

nie głupi pomysł jak mówicie ale jak z tą rangą można by też nie tylko od liczby postów ale od aktywności co wy na to

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”