Licznik postów. Dlaczego mam ich mało ?
napisałem moje odczucie i tyle. mi ubyło ok 50% i co z tego?? spamerem jestem i liczba postów zachęca mnie do codziennego zaglądania na to forum? czy może miłość do oooo? pozdrawiamnoorbi pisze:keczy, jak dla mnie koniec tematu i rozmowy z Tobą.
Najłatwiej kogoś skrytykować, a potem mówić że to żart. typowe zachowanie nie będę pisał kogo.
Dobra, nie będę już pisał nic na ten temat bo bierzecie to do siebie;-) przepraszam jak kogoś tym uraziłem i cofam te słowaDanek pisze:Kuba89 napisał/a:
Wyjątek potwierdza regułę ;-P
Znowu się mylisz, nie jestem w tym gronie wyjątkiem. No cóż myślę, że temat wyczerpany i można by go zamknąć ale to już nie w mojej mocy.
as'Salem Alejkum
-
noorbi
W pełni się z tym zgadzam. Każdy kolejny post w tym temacie wprowadza tylko większe zamieszanie i nie wnosi noc nowego. Stało się jasne, że nowy sposób liczenia postów, to jedyny sensowny, a narzekający nie mają tak na prawdę żadnych sensownych argumentów.Danek pisze:myślę, że temat wyczerpany i można by go zamknąć
spox, będę w każdej wolnej chwili <ok> wiesz, napisałem tylko propozycje i staram się trzymać regulaminunoorbi pisze:wujo1, keczy, zaglądajcie jak najczęściej ale trzeba pogodzić się z regulaminem i tyle.
Ostatnio zmieniony 01 maja 2009, 20:31 przez keczy, łącznie zmieniany 1 raz.
No nareszcie ktos wpadl na madry pomysl jak tu skonczyc z tym spamem chociaz i pewnie nie dokonca bo ja nawet jesli spamowalem a nie bede ukrywal ze mi sie zdzarzaklo czasmi z premedytacja :oops: to napewno nie byl to spam wymikajacy z checi nabicia postow (bo mam w d*&^e co mi tam sie pod nickiem wyswietla) ale wynikajacy z innych okolicznosci jednak wierze ze to posuniecie ukruci chociaz troche setki bezsensownych wypowiedzi w ktorych powtarzani sa tylko poprzednicy i nic wiecej.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Kończąc temat, spróbuję odpowiedzieć na kilka pytań tu zawartych.
Jest to forum phpbb by przemo. Nie ma ono - jak większość - opcji zliczania postów A, postów B, czy też rang względem godzin tu spędzonych. Standardowe możliwości wszystkie wykorzystujemy.
Uważam, że nie ma sensu przebudowywać skryptu dla dwóch, trzech, ośmiu liczników postów.
Nam nie chodziło o zmniejszenie cyferek, zupełnie nie chodzi nam o cyferki. Ja osobiście nie wiem ile mam cyferek, ile mi zmalało, a ile przybyło. Nigdy mnie to nie interesowało. Mogę zalogować się do bazy u zrobic sobie ZERO, jeśli chcecie.
Usunęliśmy zliczanie postów nie po to, aby komuś dokuczać zmniejszeniem cyferek, tylko po to, aby zapobiegać pisaniu pierdół. Nie można generalizować i nie twierdzę, że wszyscy tak robią. Nie ma jednak innego wyjścia, takie możliwości, a nie inne daje nam skrypt.
Jeśli chodzi o rangi. Phpbb by przemo - jak wszelkie inne phpbb - dają możliwość zmiany rangi względem ilości postów. Koniec. Nie ma żadnej innej możliwości.
Można usunąć je, aby nikt nie miał żadnej, można wszystkim przypisać jedną i tą samą, można przypisać rangę na stałe per user.
Co do Sympatyków, opis jak dostać się do grupy jest na forum. To przydatna grupa, która pomaga m.in. w rozwiązywaniu problemów i zagwozdek. Ktoś tam rzucił, dlaczego nie podejmuje się wspólnie niektórych decyzji na otwartym forum. Ano dlatego, że nie wszędzie może być demokracja. Nie chodzi o narzucanie swojej woli, tylko wielki rozpiździel, który prowadzi donikąd. Tak wyglądają niektóre ankiety i dyskusje, a ten temat właśnie do takich należał. Sympatycy to ludzie tacy jak Wy, mają tak samo głowę na karku. Mniejsza grupa pomaga szybciej podjąć decyzje w sposób demokratyczny i odzwierciedlający poglądy większości userów.
Dla niektórych ranga i posty to wielka pierdoła, a dla innych to coś budującego ego w społeczności takiej jak nasza. Rozumiem to i nie dziwię się, ale miejsce na uwagę, że są wartości ważniejsze ( porządek i ład ) niż satysfakcja niektórych userów z wodotrysków, ikonek, czy cyferek.
Pozdrowienia.
Jest to forum phpbb by przemo. Nie ma ono - jak większość - opcji zliczania postów A, postów B, czy też rang względem godzin tu spędzonych. Standardowe możliwości wszystkie wykorzystujemy.
Uważam, że nie ma sensu przebudowywać skryptu dla dwóch, trzech, ośmiu liczników postów.
Nam nie chodziło o zmniejszenie cyferek, zupełnie nie chodzi nam o cyferki. Ja osobiście nie wiem ile mam cyferek, ile mi zmalało, a ile przybyło. Nigdy mnie to nie interesowało. Mogę zalogować się do bazy u zrobic sobie ZERO, jeśli chcecie.
Usunęliśmy zliczanie postów nie po to, aby komuś dokuczać zmniejszeniem cyferek, tylko po to, aby zapobiegać pisaniu pierdół. Nie można generalizować i nie twierdzę, że wszyscy tak robią. Nie ma jednak innego wyjścia, takie możliwości, a nie inne daje nam skrypt.
Jeśli chodzi o rangi. Phpbb by przemo - jak wszelkie inne phpbb - dają możliwość zmiany rangi względem ilości postów. Koniec. Nie ma żadnej innej możliwości.
Można usunąć je, aby nikt nie miał żadnej, można wszystkim przypisać jedną i tą samą, można przypisać rangę na stałe per user.
Co do Sympatyków, opis jak dostać się do grupy jest na forum. To przydatna grupa, która pomaga m.in. w rozwiązywaniu problemów i zagwozdek. Ktoś tam rzucił, dlaczego nie podejmuje się wspólnie niektórych decyzji na otwartym forum. Ano dlatego, że nie wszędzie może być demokracja. Nie chodzi o narzucanie swojej woli, tylko wielki rozpiździel, który prowadzi donikąd. Tak wyglądają niektóre ankiety i dyskusje, a ten temat właśnie do takich należał. Sympatycy to ludzie tacy jak Wy, mają tak samo głowę na karku. Mniejsza grupa pomaga szybciej podjąć decyzje w sposób demokratyczny i odzwierciedlający poglądy większości userów.
Dla niektórych ranga i posty to wielka pierdoła, a dla innych to coś budującego ego w społeczności takiej jak nasza. Rozumiem to i nie dziwię się, ale miejsce na uwagę, że są wartości ważniejsze ( porządek i ład ) niż satysfakcja niektórych userów z wodotrysków, ikonek, czy cyferek.
Pozdrowienia.