[B3 1.8 RU] AC - Problem
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
[B3 1.8 RU] AC - Problem
Witajcie, wczoraj się zacząłem bawić w podłączenie do mojego AC kontrolki by mi pokazywała, że mam małą ilość płynu spryskiwaczy. I z takiego artykułu czytałem że będzie niby potrzebna specjalna pompka która ma podpięcie pod AC. Ale ja mam taki zbiorniczek z czujnikiem od razu. Z tym, że z tego czujnika wychodzą dwa przewody, jeden pewnie pod AC ale drugi gdzie :roll: :?:
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dziękuje Ci Adamie za pomoc, ciekawe gdzie ja znajdę teraz taki czujnik :cry:
[ Dodano: 2009-05-02, 13:33 ]
A powiedz mi jeszcze jedno. Z tego co wnioskuje to były dwa typy tej instalacji od sprysków :roll: :?: . Bo czytałem o tej pompce co ma piny pod AC a ja mam ogólnie czujnik wpięty od spodu zbiorniczka.
[ Dodano: 2009-05-02, 13:33 ]
A powiedz mi jeszcze jedno. Z tego co wnioskuje to były dwa typy tej instalacji od sprysków :roll: :?: . Bo czytałem o tej pompce co ma piny pod AC a ja mam ogólnie czujnik wpięty od spodu zbiorniczka.
jeśli chcesz to ci odstąpie pompke z czujnikiem od zbiorniczka z B4Mobilek pisze:Nie ma sprawy. Przejrzyj Allegro może trafisz na okazję, ale licz się z tym że będziesz musiał go kupić razem ze zbiorniczkiem.KLAKSON pisze:Dziękuje Ci Adamie za pomoc, ciekawe gdzie ja znajdę teraz taki czujnik
musiałem zmienić bo ta pompka przepuszczała ale czujnik jest w 100% sprawny
jak coś to wal na pw