Witam
Koledzy będe wymieniał przegub prawy zewnętrzny bo od jakiegoś czasu mi stuka i mam pytanie odnośnie gum(osłon).
Jakiś czas temu(około 2 miechy)wymieniałem 2 osłony tej samej firmy bo były pocharatane i przy okazji wyczyściłem przeguby.
W tej chwili osłony są w super stanie i nie wiem czy jeśli będe wymieniał ten przegub to i wymieniać tą gumę na tą która będzie w zestawie z nim
Może to i głupie ale guma gumie nierówna i nie wiem czy będzie dość wytrzymała(za poprzednie dałem około 80zł sztuka :shock:(zapomniałem jakiej firmy ale czytałem że bardzo dobrej). Z drugiej strony ta w komplecie chyba jest specjalnie do tego przegubu?
Jak myślicie?Taka pierdółka ale jednak bardzo ważna :-|
[B4 AAH Coupe]Przegub a guma
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
tak też myslałem ale wolałem się upewnić
swoją drogą gościu w sklepie mi coś plutł że guma musi być ta sama co jest dawana z przegubem bo specjalnie jest do niego przystosowana(temperatura i wytrzymałość) :shock: i mnie trochę zamieszał bo to wkońcu człowiek co robi w tym biznesie.Ale widzę że to były głupoty
swoją drogą gościu w sklepie mi coś plutł że guma musi być ta sama co jest dawana z przegubem bo specjalnie jest do niego przystosowana(temperatura i wytrzymałość) :shock: i mnie trochę zamieszał bo to wkońcu człowiek co robi w tym biznesie.Ale widzę że to były głupoty