[b4] Gadzet - tapicerka tylnej klapy
- radziobiker
- Forum Audi 80
- radziobiker
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
he he :mrgreen: To widze że w końcu i ja mam coś wyjątkowego w swojej niuni. 8-) Nie mam ani 90 ani 80 z USA tylko zwykłą standardową 80 b3 z niemiec i mam takie coś na pokładzie. Ale czy jest tam od nowości to chyba tylko helmut ją kupujący może wiedzieć :?:
Wygląda to cudo tak:
(zdjęcia telefonem więc przepraszam za jakość)
Wygląda to cudo tak:
(zdjęcia telefonem więc przepraszam za jakość)
-
- Forum Audi 80
Mam pytanie do tych osob co sobie takie cos zrezali. Co macie pod spodem tego materialu, na czym on sie trzyma ???
Musze otworzyc i przypatrzyc sie tej klapie, bo jak narazie mam taka koncepcje zeby zrobic to z laminatu (takiego co stosuje sie w budowie aut dostawczych, tzn izoterm).
Z laminatem zeby go dostac nie bedzie problemu pozniej tylko szyldzik z kartonu, i na wzor kartonu dociac laminat a nastepnie okleic go materialem. Co Wy na taka koncepcje ?
Sadzie ze laminat na tyle sie powinien poddac (a nie zlamac).
Musze otworzyc i przypatrzyc sie tej klapie, bo jak narazie mam taka koncepcje zeby zrobic to z laminatu (takiego co stosuje sie w budowie aut dostawczych, tzn izoterm).
Z laminatem zeby go dostac nie bedzie problemu pozniej tylko szyldzik z kartonu, i na wzor kartonu dociac laminat a nastepnie okleic go materialem. Co Wy na taka koncepcje ?
Sadzie ze laminat na tyle sie powinien poddac (a nie zlamac).
Nie wiem nie przerabiałem jeszcze tego w Audi :oops: ale za jakiś czas będę to musiał ściągnąć by zrezać lampy więc zrobie fotki jak to od drugiej strony wygląda. Na 99% siedzi na spinkach coś jak wygłuszenie maski.krisPrG pisze:kacper85, a jak się przepali żarówka to ściągasz obicie by się tam dostać :?:...
To dziwne <osohozi> . Logiczne było by raczej to że nowszy model powinien mieć takie obicie częściej występujące. Widać Audi chciało oszczędzić w b4 lub już każda bzdura była liczona jako wyposażenie dodatkowe za które trzeba było płacić dodatkowo i helmuty nie brały.AUDI_A6 pisze: Do B3 to nieraz miałem taką pokrywę. Do B4 nigdy.