[ B4 2.0 ABK ] tarcze hamolcowe przod
[ B4 2.0 ABK ] tarcze hamolcowe przod
mam pytanie zmienalem wlasnie kola z oponkami na letnie i zauwazylem ze nie mam z przodu oslon tarcz a z tylu sa i tu moje pyt. czy wy w swoich niuniach tez tak macie czy po prostu musze sobie poszukac gdzies na szrocie i zalozyc bo z tego co wiem to u mojego taty w B3 sa te oslony a ja nie mam? :?:
A jakiej firmy polecacie zalozyc tarcze ?
A jakiej firmy polecacie zalozyc tarcze ?
Zgadzam sie z kolega. Ja rowniez ostatnio wymienialem kompletne hamulce. Odlozylem troche grosza i wszystko kupilem z ATE. Sprawuja sie rewelacyjnie. 8-)
W Rzeszowie płaciłem:
Tarcze przód 155 zł / szt.
Tarcze tył 110 zł / szt.
Klocki przód 150 zł / komplet
Klocki tył 100 zł / komplet
Nie polecam tzw. "taniochy". Ja raz w życiu się dałem na to naciąć. :roll:
pozdr.
W Rzeszowie płaciłem:
Tarcze przód 155 zł / szt.
Tarcze tył 110 zł / szt.
Klocki przód 150 zł / komplet
Klocki tył 100 zł / komplet
Nie polecam tzw. "taniochy". Ja raz w życiu się dałem na to naciąć. :roll:
pozdr.
Witam żeby nie zakładać nowego tematu to się podepnę pod ten istniejący;
czeka mnie wymiana z tyłu tarcz i klocków hamulcowych w moim samochodzie żeby nie wydawać pieniędzy dwa razy od razu zainwestować w firmę ATE czy może ktoś poleci coś godnego uwagi w rozsądniejszej cenie ?
czy cena 160zł za komplet tarcz + klocki 94zł razem jakieś 270zł z przesyłką oczywiście ATE to rozsądna cena?
Za wypowiedzi z góry dziekuje
czeka mnie wymiana z tyłu tarcz i klocków hamulcowych w moim samochodzie żeby nie wydawać pieniędzy dwa razy od razu zainwestować w firmę ATE czy może ktoś poleci coś godnego uwagi w rozsądniejszej cenie ?
czy cena 160zł za komplet tarcz + klocki 94zł razem jakieś 270zł z przesyłką oczywiście ATE to rozsądna cena?
Za wypowiedzi z góry dziekuje
- Damel80TDi
- Forum Audi 80
- Kontakt: