Czarna w czerwonym jedzie na..białym! Nowa fela s.1 !
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
8S3, quattro tak jak napisał fubi powinno być po drugiej stronie - bo to dla pasażera - jak na zloty jeżdzę .. U mnie standardowo jeździ Czarna :mrgreen: nawet tam gdzies to widać na foto ..
Czy terenówkę.. Hmmm no przód na pewno przez dystanse co siedzą pod sprężynami ..
UKI_XX, dziękuję za miłe słowa ale i mojej czerwoniutkiej troszkę brakuje.. Jak będziesz wracał to rozglądaj się też za S-ką .. Nie wiadomo, która akurat będę jechała :mrgreen:
Czy terenówkę.. Hmmm no przód na pewno przez dystanse co siedzą pod sprężynami ..
UKI_XX, dziękuję za miłe słowa ale i mojej czerwoniutkiej troszkę brakuje.. Jak będziesz wracał to rozglądaj się też za S-ką .. Nie wiadomo, która akurat będę jechała :mrgreen:
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Na zlotach nie bywam, bo to nie jest mój rejonFubi pisze:haha chyba nie bywasz na naszych zlotach jak jeździ się pod zakaz :lol:crazysam pisze:ładnie to tak podwójną ciągłą przecinać? :>
A co do jazdy pod zakaz... pracuję jako kierowca i nauczyłem się wychodzić z założenia, że najważniejszym wyznacznikiem "wjechać czy nie" jest tylko i wyłącznie rozmiar auta xD