Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

[all]Uwaga na tego klubowicza: ślepak

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
pandamix
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

[all]Uwaga na tego klubowicza: ślepak

Post autor: pandamix » 05 maja 2009, 22:24

Witam , chciał bym przedstawić swoja sytuacje i ostrzec innych użytkowników ,użytkownik o nicku ślepak wystawił w dzale ogłoszeń kierownice s-line całkiem ładna ze skóry ,zadzwoniłem do niego dogadaliśmy sie z cena...i tak że on wystawi ja przez konto kolegi i od razu poda mi jego numer konta bo mówił ze on ma swoje zablokowane ale żebym sie nie przejmował że kiere na 100% wyśle ,no dobra Oki ,pieniądze wysłałem 24 marca!!! i od tamtej pory zero kontaktu ze sprzedającym i kierownicy brak ,allegro zablokowało dla jego kolegi konto i dostałem email od właśnie kolegi ślepak-a że on sam również dał sie nabrać i że chce ta sprawę jakoś wyjaśnić ,ale jak? co napisze dla allegro żeby mu konto odblokowali a ja zostanę bez pieniędzy ?zaufałem dla człowiek ze względu na to że już jednak trochę był na forum…

Awatar użytkownika
Gruszka
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Gruszka » 05 maja 2009, 22:34

uuuuuu, nie ładnie kolega Ślepak postąpił :shock: :evil:

Awatar użytkownika
Kuba89
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Kuba89 » 05 maja 2009, 22:55

pandamix pisze:dostałem email od właśnie kolegi ślepak-a że on sam również dał sie nabrać i że chce ta sprawę jakoś wyjaśnić ,ale jak? co napisze dla allegro żeby mu konto odblokowali
Ja bym temu też nie ufał. Niech ma zablokowane konto do wyjaśnienia wszystkiego.
Może na naszej klasie znajdziesz gnoja i wyślesz mu PW z wiadomością żeby wysłał kierownice albo oddał pieniądze.

Awatar użytkownika
pandamix
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: pandamix » 05 maja 2009, 23:09

jutro pójde na policje i zgłosze sprawe i jak juz dostane pieniadze to i napisze do allegro żeby konto odblokowali,nie ufam od tej pory nikomu :-/

Awatar użytkownika
dexx
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: dexx » 05 maja 2009, 23:57

Hmm ja kiedyś kupiłem chyba grill do b3 kamei od kolegi ślepaka, przez pocztę paczka nie doszła i dogadaliśmy się i dostałem pieniądze z powrotem...

Awatar użytkownika
pandamix
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: pandamix » 06 maja 2009, 07:23

w moim przypadku Ślepak też twierdził ze paczka wyslał

jabko_nb
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jabko_nb » 06 maja 2009, 09:23

skoro wyslal to czemu nie ma zazwyczaj nawet jak sie zgubi paczka to dochodzi po bardzo dlugim czasie albo wraca z powrotem do nadawcy .Ja proponuje znalesc kolege i powazniej z nim porozmawiac jesli z okolicy jest a jak nie to tak jak napisanes policjia i z allegro beda kase oddawac

Awatar użytkownika
pandamix
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: pandamix » 06 maja 2009, 14:02

dzisiaj sie okazało że paczka jednak nie była wyslana,człowiek dzisiaj wysłał i od razu także przeslał scan wysłania paczki,teraz zostało czekać mi na paczke i ciekawie co tam zapakował,czy to możliwe że paczka ważyła 1,83 z kierownica skorzana s-line ze skóry perforowanej?no nie stety ja jestem z lubelskiego a kolega gdzies z trojmiasta tak że nie miał jak bym z nim "porozmawiac,wiecej podróz by mnie wyniosła niz za kiere dalem

Awatar użytkownika
MIODEK
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MIODEK » 06 maja 2009, 14:07

Daj Chłopakom adresik to podjadą do niego i sobie porozmawiają ;-)

P.S Dasz mi chociaż przymierzyć kierę ? :roll:

Awatar użytkownika
pandamix
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: pandamix » 06 maja 2009, 14:11

i tak masz ładna wiec nie masz co przymierzyc,przeciez ta moja to taka zwykła s-line :-) dam Ci potrzymac,jak paczka nie przyjdzie to dam adres a wiekszość klubwiczów powinna go znać z tego wzgledu ze kupil audi od EDD-a

spaykee
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krzysztof
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: spaykee » 06 maja 2009, 17:22

pandamix pisze:a wiekszość klubwiczów powinna go znać z tego wzgledu ze kupil audi od EDD-a
ślepak jest znany z tego, że jest znany. ;-) Nie ładnie kolega ślepak postąpił. Skoro miał zablokowane konto na allegro, to po co się pchał, żeby przez allegro sprzedać kierę? Skoro się ugadaliście co do ceny, to bym wysłał za pobraniem paczkę i wsio. Bez zbędnego allegro, które pobiera prowizję. Po to właśnie jest dział ogłoszeń, żeby klubowicze między sobą takie sprawy załatwiali, i jeśli jest taka możliwość, nawet bez "pomocy" allegro.

Awatar użytkownika
Canibal
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Canibal » 06 maja 2009, 17:36

Cóż bedziesz miał szczęscie jak dojdzie do ciebie ta kiera ;)

Awatar użytkownika
bloku
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Michal
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.3 NG
Kontakt:

Post autor: bloku » 06 maja 2009, 18:21

Hmm...nie skomentuję tez sytuacji bo nie znam wersji Ślepego... Jedyne co mogę dodać że chłopak jest w pewnego rodzaju dołku i ma trochę zaległych spraw co mogło się przyczynić do zamieszania. Jeśli chodzi o kierę to myślę ze dostaniesz to na co czekasz (na tyle jest jeszcze chyba rozsądny).

Nie ma co góry osądzać sprawy. Czasami tak bywa. Nie mniej jednak jeśli ktoś dzwoni to telefon się odbiera lub oddzwania (głupie wytłumaczenie ale zawsze jakieś - nigdy się spraw bez słowa nie zostawia bo się robi smród za kimś - przestroga na przyszłość aby się wpierw popytać o klubowicza lub rozejrzeć na innych forach)

W przypadku klubowiczów PKA80 którzy są z okolic 3miasta proszę pisać na mail >>> bloku@pkaudi.pl <<< - jeśli będzie też członkiem Pomorskiego Klubu Audi...zawsze pomożemy wyjaśnić sprawę lub upewnić że nic nie grozi ze strony "inwigilowanego".

Awatar użytkownika
ślepak
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: ślepak » 06 maja 2009, 19:56

Kierownicy owszem nie wysłałem wtedy kiedy miałem. Tak jak kolega powyżej wspomniał nazbierało mi sie trochę "problemów" ale nie będę pisał że kasy nie mam itd bo 13 zł na wysyłkę to nie problem.Telefonów nie odbierałem bo atakują mnie banki a obecnie jestem bez pracy a mam kredyt wzięty..Tak kierownica została wysłana I JEST TO KIEROWNICA a nie nie innnego i waży dokładnie tak jak napisałeś czyli Kierownica,zaślepka oraz śruby do jej montażu.Została wysłana priorytetem. Przepraszam za swoje postępowanie i strasznie mi głupio. Zachowałem sie nie odpowiedzialne a kolega który wystawiał mi aukcje z kierownicą ma teraz tylko problemy bo też pilnie sprzedwał alufelgi a przeze mnie ma konto zablokowane.
Może na naszej klasie znajdziesz gnoja
i bez takich słów proszę bo wydaję mi się że nie jesteśmy na TY!!

A ty Canibal bez takich tekstów dobra?

Temat można zamknąć.

Awatar użytkownika
Kokolino
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Radomir
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Kokolino » 06 maja 2009, 20:04

Sądzę że sprawa póki co została wyjaśniona. Mam nadzieje że kiera szybko dojdzie i cała sprawa zostanie zamknięta.
pandamix, temat zamykam bo nie ma sensu kły szczerzyć.

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”