Witam, mam pytanie o taki przedniot a mianowicie o coś co będzie mnie powiadamiać przy wyjściu z auta że mam zapalone śwaitła bo często wychodząc zapominam je wyłączyć
po pierwsze naucz się nazywać tematy, przeczytaj regulamin
po drugie, poszukaj w szukajce, dużo ostatnio o tym się pisze na forum
cobra
[80 B4 all] Piszczałka do świateł
[80 B4 all] Piszczałka do świateł
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2007, 15:06 przez maryjann, łącznie zmieniany 2 razy.
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
brzęczyk w B4 znajduje się w MiniChecku w zegarach (widać taką krateczkę pomiędzy obrotomierzem a prędkościomierzem), chyba że masz AutoChecka, wtedy nie będzie... w B3 były nad nogamiOrganista18 pisze:Przecież w B4 powinieneś mieć to seryjnie! Spróbuj sprawdzić włącznik w drzwiach kierowcy albo cały brzęczyk który znajduje sie "gdzieś" w okolicach zegarów, nad nogami kierowcy.
jeśli masz spalony lub nie masz w ogóle da radę zrobić to samemu: trzeba by zrobić układ i podłączyć + do świateł postojowych a - do włącznika drzwi kierowcy
Mam taki bo nie kiedy mi piszczy. A nie kiedy nie jak chce. niewiem od czego to zależy. bo niekiedy jak otwieram drzwi to piszczy a niekiedy nie. ale na tej stacyjce tak samo niekiedy przy odpalaniu auta migają mi 2 lampki u samej góry i wtedy jak drzwi otworz to piszczy a jak przy zapalaniu nie migaja a tak jest częściej to już piszczałki nie mam
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
właśnie nie wiem czy tam wina leży. lecz wczoraj znów mi to zadziałało a wiem już kiedy będzie piszczałka działała go jak załaczam stacyjke to u samej góry 2 czujniki migają aż nie odpale auta i wtedy jak drzwi mam otwarte to piszczy przerywając a jak światła mam zapalone to ciągle piszczy. ale często jest tak żę przy zapalaniu nie migają te 2 czujniki czyli te lampki chyba to od chłodnicy i czegoś jeszcze niepamiętam to już nie piszczy auto