Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep samochodowy

AUDI COUPE 2.0 16vMOJE NOWE autko

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Sqadan
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Sqadan » 06 maja 2009, 23:26

Dzieki za posty:)
Patrze na te wasze autka bardzo fajne !!!!!!!!mialem orginalny wyglad omegi to i mam pare pomyslow na coupe:)!!!!gielo to jest decha 80???? to powiedz gdzie takie tarcze kupic bo ramki juz zamowilem:)))))
oczywiscie jak tylko porobie co do obowiazkow nalezy zaraz bede czyscil i robil fotki
prawde mowiac mialem kupic cos oszczednego nie koniecznie 3dzwiowe ale jak ja zobaczylem to mowie porobie troszke pod picuje i bedzie piekna oczywiscie to moja pierwsza audica ale po 2 dniach jazdy jestem mile zaskoczony wygoda dodam ze mialem wczesniej 2x omega tds i 2x bmw 3 i 5 tez tds pierwszy moj benzyniak jak i coupe:)
nad moca musze popracowac ten kat wyciac i cos zrobic z tym odpalaniem na cieplo bo ciezko jej to idzie odkrecilem wlew wrazie gdyby cisnienie cofalo ale dalej to samo na zimno od strzala:) nie to co diesel:)
moze mial ktos podobny problem??? COUPETKA miales tak???
dzis porobilem linke w dzwiach przelacznik szyby oleje plyny filtry swiece i kable myslalem ze przejdzie jej z tym paleniem ale kicha dalej swiece kable NGK
mniej mi zaworki stukaja a bynajmniej takie mam odczucie

WIECEJ FOTEK MYSLE KOLO SRODY:)

[ Dodano: 2009-05-06, 23:35 ]
aha macie moze kogos kto moze mi zalatwic listwy dolne gumowe ???

Awatar użytkownika
Kermit85
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Kermit85 » 07 maja 2009, 15:27

Fajna Audiczka kolego i ciekawy felunek, dbaj o nią.
Czekamy na fotki ;-)

Sqadan
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Sqadan » 11 maja 2009, 23:12

znalazlem przyczyne chyba mam blad na czujniku temperatury cieczy chlodzacej tylko ktory to jest ten za blokiem silnika czy tek na wezu kolo alternatora no i mam jeszcze walniety przeplywomierz a moze to jeszcze nie to.....

DJ_Tomek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: DJ_Tomek » 11 maja 2009, 23:24

Witam.. gratuluje zakupu Q-pety.. mam ten sam silnik w B3 i jesli chodzi o gaz do niego to z tego co sie dowiadywalem to sie nie oplaca do "szesnastek" bo nie dosc ze odczowalnie stracisz moc to jeszcze pojezdzisz moze z rok i silnik Ci padnie.. szkoda bo jak zrobisz w nim wszystko co go boli, to jak pozniej o niego bedziesz dbal to jeszcze Twoje wnuki sie bedą bawić ta Coupetą.. co do kata to wypierdziel to cholerstwo w 3 DU*Y, sprawdz sonde lambde i ciesz sie z jazdy AUDI 80.. Pozdrawiam i szerokosci zycze..

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl