Dzieki za posty:)
Patrze na te wasze autka bardzo fajne !!!!!!!!mialem orginalny wyglad omegi to i mam pare pomyslow na coupe:)!!!!gielo to jest decha 80???? to powiedz gdzie takie tarcze kupic bo ramki juz zamowilem:)))))
oczywiscie jak tylko porobie co do obowiazkow nalezy zaraz bede czyscil i robil fotki
prawde mowiac mialem kupic cos oszczednego nie koniecznie 3dzwiowe ale jak ja zobaczylem to mowie porobie troszke pod picuje i bedzie piekna oczywiscie to moja pierwsza audica ale po 2 dniach jazdy jestem mile zaskoczony wygoda dodam ze mialem wczesniej 2x omega tds i 2x bmw 3 i 5 tez tds pierwszy moj benzyniak jak i coupe:)
nad moca musze popracowac ten kat wyciac i cos zrobic z tym odpalaniem na cieplo bo ciezko jej to idzie odkrecilem wlew wrazie gdyby cisnienie cofalo ale dalej to samo na zimno od strzala:) nie to co diesel:)
moze mial ktos podobny problem??? COUPETKA miales tak???
dzis porobilem linke w dzwiach przelacznik szyby oleje plyny filtry swiece i kable myslalem ze przejdzie jej z tym paleniem ale kicha dalej swiece kable NGK
mniej mi zaworki stukaja a bynajmniej takie mam odczucie
WIECEJ FOTEK MYSLE KOLO SRODY:)
[ Dodano: 2009-05-06, 23:35 ]
aha macie moze kogos kto moze mi zalatwic listwy dolne gumowe ???
AUDI COUPE 2.0 16vMOJE NOWE autko
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witam.. gratuluje zakupu Q-pety.. mam ten sam silnik w B3 i jesli chodzi o gaz do niego to z tego co sie dowiadywalem to sie nie oplaca do "szesnastek" bo nie dosc ze odczowalnie stracisz moc to jeszcze pojezdzisz moze z rok i silnik Ci padnie.. szkoda bo jak zrobisz w nim wszystko co go boli, to jak pozniej o niego bedziesz dbal to jeszcze Twoje wnuki sie bedą bawić ta Coupetą.. co do kata to wypierdziel to cholerstwo w 3 DU*Y, sprawdz sonde lambde i ciesz sie z jazdy AUDI 80.. Pozdrawiam i szerokosci zycze..