[All] Instrukcja - Sam naprawiam H. R. Etzold
-
- Forum Audi 80
- Imię: Jacek
- Model: Audi 90 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
[80 B4] instrukcja obslugi
witam,
jesli posiada ktos instrukcje obslugi i chcialby sie nia podzielic lub wie gdzie takowa lezy to bede wdzieczny za pomoc. nabylem autko niestety bez instrukcji. glownie interesuje mnie opis piktogramow na desce rozdzielczej, jakie sa, kiedy sie swieca i co oznaczaja.
pzdr
jas
jesli posiada ktos instrukcje obslugi i chcialby sie nia podzielic lub wie gdzie takowa lezy to bede wdzieczny za pomoc. nabylem autko niestety bez instrukcji. glownie interesuje mnie opis piktogramow na desce rozdzielczej, jakie sa, kiedy sie swieca i co oznaczaja.
pzdr
jas
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
www.centrum.audi80.pl dział downland, tam znajdziesz potrzebną ci instrukcje.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Jacek
- Model: Audi 90 B4
- Kontakt:
Organista18 pisze:www.centrum.audi80.pl dział downland, tam znajdziesz potrzebną ci instrukcje.
tam tez juz szukalem i niestety nie znalazlem tego co mnie interesuje. instrukcje typu naprawiam nie bardzo podchodza pod temat nie potrzebuje wymienic walka rozrzadu, czy przewinac silnik szukam zwyczajnej instrukcji obslugi z opisem funkcjonalnosci samochodu... chyba ze faktycznie jest w tym dziale instrukcja, a ja jestem slepy
pzdr
jas
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
znalazlem dzisaj takiego PDFa, moze komus sie przyda
http://www.mjauto.cz/meylepdf/audi.pdf - Spare parts to fit Audi
http://www.mjauto.cz/meylepdf/audi.pdf - Spare parts to fit Audi
[B3/B4] Instrukcja obslugi
Witam szanownych forumowiczów.Niniejszy post piszę w imeniu kolegi , który stał sie od 2 dni szczęśliwym posiadaczem Audi 80 B4 1.9 TDI rocznik 94.Samochód został sprowadzony z Niemiec i zaistniał malutki problem.Otóz szukałem szukałem i niestety nie znalazłem instrukcji obsługi do w/w modelu (kolega posiada tylko w wersji niemieckiej) oraz ewentualnie ksiązki opisujacej uzytkowanie i naprawy .Jeśli ktoś z uzytkowników posiada coś takiego prosiłbym bardzo o podzielenie sie materiałami ewentualnie o odnosnik do strony na której można coś takiego znaleźć.Z góry serdecznie dziekuję.
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2012, 15:12 przez dudijack, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja bym też prosił.
michal.2003@wp.pl
michal.2003@wp.pl
Szukam tego od dawna! Jak ktoś ma instrukcje to bardzo proszę o wysłanie. dblaszczyk1@gmail.com dzieki
- RaKo
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
I ja bym był chętny.
flowi@wp.pl :mrgreen:
flowi@wp.pl :mrgreen:
http://centrum.audi80.pl, zalogujcie się i możecie ściągnąć instrukcję obsługi, oraz wiele innych ciekawych rzeczy