Mam w swojej V-ce taki objaw a mianowicie czasem w czasie jazdy sobie przerwie na max 2 sekundy ale tylko na biegu pod obciążeniem... i nie jedzie wtedy na wszystkie gary...
Mogą to być świece :?: szczerze to za mnie jak ją kupiłem jeszcze ich nie zmieniałem.
Wymieniłem kable WN więc je można wyeliminować
po za tym żeby nikt nie pisał o innych rzeczach do wymiany to wymieniłem już sporo.
Filtr paliwa, powietrza, oleju, olej, rozrząd, pompke paliwa, kable WN, wszystkie klocki hehe
Więc czy mogą być winne świece :?: nawet jeśli dają iskrę to mogą tak robić ze starości.
Po zimie tak się zaczęło że autko przerywało/kulało ale wymieniłem kable i przeszło ale teraz mam z tym przerwaniem czasem ( że nie jedzie przez chwilę na wszystkie gary)
[ABC] Problem z praca silnika - mało paliwa
[ABC] Problem z praca silnika - mało paliwa
Ostatnio zmieniony 31 paź 2012, 22:05 przez pawlo111, łącznie zmieniany 2 razy.
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
- Kokolino
- Forum Audi 80
- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
U mnie był czasem objaw że, na biegu jałowym potrafił delikatnie przeplatać a podczas gwałtownego przyśpiesznia potrafił nawet się zdławić. Postanowiłem zaglądnąć do świec i o zgrozo elektroda środkowa zamiast okrągła była o połowe cieńsza i do tego jeszcze trójkątna.
Świece czasami mogą dać takie objawy jak piszesz pawlo111
I tak to jest czasami zawierzyć poprzedniemu właścicielowi.
P.S. Nie używaj wielokrotnie znaków interpunkcyjnych.
Świece czasami mogą dać takie objawy jak piszesz pawlo111
I tak to jest czasami zawierzyć poprzedniemu właścicielowi.
P.S. Nie używaj wielokrotnie znaków interpunkcyjnych.
Po części problem mam hmm rozwiazany bo zaobserwowałem, że tak się dzieje jak mam mało paliwa tzn: jak mi mryga 70 i 60 a jak zaleje wiecej to juz tego nie ma... Chodzi w miare OK. Nie wiem pany jak u was ale u mnie jest czasem takie coś hmm jak by auto coś trzymało przy przyspieszaniu,, i od razu napisze ze z łozyskami czy tarczami i klockami nie mam żadnych problemów, autko reka przepycham i nic nie ociera
[ Dodano: 2009-06-03, 09:53 ]
wczoraj znalazlem rozwiązanie. Problemem była źle pokazująca wskazówka od rezerwy i dolałem 10 litrów i śmiga jak talala <ok>
[ Dodano: 2009-06-03, 09:53 ]
wczoraj znalazlem rozwiązanie. Problemem była źle pokazująca wskazówka od rezerwy i dolałem 10 litrów i śmiga jak talala <ok>
Ostatnio zmieniony 31 paź 2012, 22:05 przez pawlo111, łącznie zmieniany 1 raz.