Przywitaj się z nami
Witam . Jestem zadowolonym posiadaczem audi 80 B4 1,9 TDI z roku 1992 w kolorze zielony, met. Audika mam od roku przez który włożyłem do niej troszkę kasy i czasu ma kompleksowo po remoncie zawieszenie wraz z amorkami KYB (olejowo-gazowymi) dokupione oryginalne alu zrobiony chip wraz z wymiana wtrysków od AFN-a itd.
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
-
ikswezsutram
- Forum Audi 80

Witam,
mam na imię Paweł, jestem z małej miejscowości Bobowa w małopolsce ale na codzień mieszkam w Chorzowie, posiadam Audi 80 B4 1.9TDI 90KM z 93r w wersji sedan.
Forum znalazłem w sieci gdyż wcześniej posiadałem A4 więc sądziłem że i B4 ma swoje forum i na szczęście się nie myliłem:-)
Pozdrawiam wszystkich!!!
mam na imię Paweł, jestem z małej miejscowości Bobowa w małopolsce ale na codzień mieszkam w Chorzowie, posiadam Audi 80 B4 1.9TDI 90KM z 93r w wersji sedan.
Forum znalazłem w sieci gdyż wcześniej posiadałem A4 więc sądziłem że i B4 ma swoje forum i na szczęście się nie myliłem:-)
Pozdrawiam wszystkich!!!
Witam!
Mam na imię Przemek. Pochodzę z okolic Garwolina. Swoją B4 z 93’ mam już drugi rok. Pod maską 2.0 w gazie ale nie narzekam. Nie ma w niej nic specjalnego. Pokusiłem się jedynie o założenie 16 calowych felg borbet co ładnie kontrastuje z czarnym nadwoziem niuni;-P
Co do strony to natrafiłem na nią w sieci szukając jakiegoś klubu Audi80 no i jestem.
Fotki auta, kliknij w link i wpisz w wyszukiwarce: przemo_zbr
sprzedam audi 80 B2 wyrejestrowane, cena 550 do negocjacji- zdjęcia w galerii:
![Obrazek]()
Pozdrawiam
Mam na imię Przemek. Pochodzę z okolic Garwolina. Swoją B4 z 93’ mam już drugi rok. Pod maską 2.0 w gazie ale nie narzekam. Nie ma w niej nic specjalnego. Pokusiłem się jedynie o założenie 16 calowych felg borbet co ładnie kontrastuje z czarnym nadwoziem niuni;-P
Co do strony to natrafiłem na nią w sieci szukając jakiegoś klubu Audi80 no i jestem.
Fotki auta, kliknij w link i wpisz w wyszukiwarce: przemo_zbr
sprzedam audi 80 B2 wyrejestrowane, cena 550 do negocjacji- zdjęcia w galerii:

Pozdrawiam
Witam. Mam na imię Sebastian i mieszkam w Opatowie. Od niedawna jestem posiadaczem śnieżnobiałej B4 2.0 ABK + LPG z 1993 roku. To już druga B4 w rodzinie. Mój ojciec ma Avanta z 1,6 ADA. To już drugie moje auto. Pierwszym było BMW 316i E30 z 1990 roku, niestety, zaczęło się sypać i musiałem je sprzedać po trzech miesiącach użytkowania. Na szczęście obecne autko z nawiązką zrekompensowało mi rozstanie z Bawarką.
Po zakończeniu egzaminów maturalnych, drobnych poprawkach, wyczyszczeniu i umyciu wrzucę zdjęcia. Co do modyfikacji to tylko jakieś subtelne skrzydełko, najlepiej oryginalne, aufelgi + ewentualne zrezanie kilku elementów wyposażenia, typu elektryczne szyby czy dodatkowe zegary, wszystko w miarę możliwości finansowych.
Po zakończeniu egzaminów maturalnych, drobnych poprawkach, wyczyszczeniu i umyciu wrzucę zdjęcia. Co do modyfikacji to tylko jakieś subtelne skrzydełko, najlepiej oryginalne, aufelgi + ewentualne zrezanie kilku elementów wyposażenia, typu elektryczne szyby czy dodatkowe zegary, wszystko w miarę możliwości finansowych.
Witam serdecznie wszystkich klubowiczów
na wstępie chciałbym się przedstawić .
Bogdan z Wieliczki lat 35 posiadam Audi 80 2.0 z 92 roku
o waszym klubie dowiedziałem się przypadkowo bo nie wiedziałem gdzie przykręca się tylni zderzak , dzięki waszym poradom znalazłem temat i zderzak jest już na miejscu .
na wstępie chciałbym się przedstawić .
Bogdan z Wieliczki lat 35 posiadam Audi 80 2.0 z 92 roku
o waszym klubie dowiedziałem się przypadkowo bo nie wiedziałem gdzie przykręca się tylni zderzak , dzięki waszym poradom znalazłem temat i zderzak jest już na miejscu .