[B3]palący sie bezp. od postojówek
[B3]palący sie bezp. od postojówek
Witam mam taki problem ze pali mi sie bezpiecznik od postojówek jak tylko przekrece kluczyk na pozycje kiedy zapalają sie kontrolki. Co z tym moze byc? Mozliwe ze mam gdzies zwarcie?
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2007, 12:59 przez zenek2562, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80
witam! oooo jak ja lubie tematy elektryki w audi80 hehe Wiesz sprawa jest błacha ale wymaga troche czasu i cierpliwości. a więc:
-na zawiasach tylnej klapy po lewej stronie znajduje sie wiązka zasilajaca lampy na klapie. kable sie tam przecierają i powodują zwarcie w instalacji el.
- proponuje wymienić całą wiązke a nie łączyć kabli na nowo i izolować gdyż problem powróci.
- wymień wiązke od lampy aż do środka klapy a napewno usterka nie powtórzy sie przez kilkanaście latek
pozdrawiam<illuminator>
-na zawiasach tylnej klapy po lewej stronie znajduje sie wiązka zasilajaca lampy na klapie. kable sie tam przecierają i powodują zwarcie w instalacji el.
- proponuje wymienić całą wiązke a nie łączyć kabli na nowo i izolować gdyż problem powróci.
- wymień wiązke od lampy aż do środka klapy a napewno usterka nie powtórzy sie przez kilkanaście latek
pozdrawiam<illuminator>