[Świdnica] Zlot samochodów z grupy VAG
-
Onlineenzoo
- Audi 80 Klub
- Imię: Mirosław
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
[Świdnica] Zlot samochodów z grupy VAG
Jedzie ktoś na to?
-
Onlineenzoo
- Audi 80 Klub
- Imię: Mirosław
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
no ja też nie wiem czy pojade bo właśnie wróciłem ze sławy i mam lekko puknietą adelcie bo jakiś skur***** walnął i uciekł zaraz poszukam
[ Dodano: 2009-05-03, 20:53 ]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=194638
prosze tutaj są wszelkie informacje
[ Dodano: 2009-05-03, 20:53 ]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=194638
prosze tutaj są wszelkie informacje
Wjazd na teren ośrodka podczas zlotu 10 zł od osoby. W programie liczne konkursy prowadzone przez doświadczonego DJ-a, nagrody ufundowane przez sponsorów
W programie:
14:30 – oficjalne rozpoczęcie
15:30 – na rozgrzewkę –„zmiana koła na czas”
16:50 – największe obniżenie auta
17:00– najlepsze modyfikacje
18:00– najładniejsze wnętrze auta
19:00 – ogłoszenie wyników na najładniejsze auto zlotu
Dla zwycięzców przewidziane są nagrody, po części oficjalnej planujemy wspólny grill (najlepiej prowiant weźcie ze sobą) - od rana dnia następnego odpoczynek.
W programie:
14:30 – oficjalne rozpoczęcie
15:30 – na rozgrzewkę –„zmiana koła na czas”
16:50 – największe obniżenie auta
17:00– najlepsze modyfikacje
18:00– najładniejsze wnętrze auta
19:00 – ogłoszenie wyników na najładniejsze auto zlotu
Dla zwycięzców przewidziane są nagrody, po części oficjalnej planujemy wspólny grill (najlepiej prowiant weźcie ze sobą) - od rana dnia następnego odpoczynek.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Witam po pierwszym dniu zlotu w Świdnicy, mało coś było samochodów spod znaku czterech kół:/ szkoda bo mozna bylo sie spotkac, byla ku temu bardzo fajna okazja..
largoxxv pozdrawiam i zapraszam do obejrzenia mojego Audi, jakoś nie wyszlo na zywo ale moze przynajmniej na fotkach (mam nadzieje ze kiedys sie jeszcze spotkamy).. Twoje Audi bardzo ładne jest i w sumie to nawet te wloty na masce pasują:)) Pozdrawiam jeszcze raz i do nastepnego razu..
largoxxv pozdrawiam i zapraszam do obejrzenia mojego Audi, jakoś nie wyszlo na zywo ale moze przynajmniej na fotkach (mam nadzieje ze kiedys sie jeszcze spotkamy).. Twoje Audi bardzo ładne jest i w sumie to nawet te wloty na masce pasują:)) Pozdrawiam jeszcze raz i do nastepnego razu..
vw rzadzilo to prawda zreszta bylo widac ze organizowali sie wczesniej i im to wyszlo bo jak czekalem pod parkiem bo rondo bylo zablokowane przez panow misiaki to bylo widac jakimi grupami jechali na zlot po 15 po 10 aut super to wygladalo . VAG to vw audi a jednak tylko vw. zastanawia mnie jedna sprawa . skoro ci malo aktywni na forum teraz sa jako ''NOWY KLUBOWICZ'' to dlaczego ci co sie tak udzielaja nie przybyli na zlot ?? gdzie ta aktywnosc ?? ))))) pozdrawiam tych co wola pisac posty niz jezdzic po zlotach .''ja z wiadomego powodu nie moglem jezdzic ale wy ?? '' nadrabiajcie chlopaki bo siara !!!!!!!! ))
Nie wiem dlaczego "NOWI KLUBOWICZE" potrafili się zmobilizowac i spotkać się na tym Zlocie a Klubowicze którzy siedzą na forum nie odszukali tematu czy też nie potrafili się zorganizować?? Było nas 3 z klubu Largoxxv ze swoją Audiczka po modach i DJ_Tomek i troszkę przykro było jak wokół same VW stały a Gdzie było Audi ????????
Jaruś ja nie miałem także za duzo czasu rano byłem w szkole potem się zebrałem i pojechałem nie mówie o jednostkach wiadomo że nie każdem czas pozwolił bo jak mówisz są komunie ktoś pracuje ale z forum VW też są tak samo ludźmi pracującymi a było ich mnóstwo Audi była kroplą w morzu w porównaniu do ich grona ale to tak na marginesie