[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
kris0181, a ja wiem że ty nie sadzisz że to źle wygląda, tak się tylko zgrywam <:P> . Szerokości <ok>
Krycha, Lakier czarny matowy a pod nim trochę podkładu antykorozyjnego na niektórych elementach.
Krycha, Lakier czarny matowy a pod nim trochę podkładu antykorozyjnego na niektórych elementach.
Ostatnio zmieniony 03 cze 2013, 18:48 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
Wreszcie Compi jest w jednym kawałku z nowymi gratami na pokładzie.
Malowany był tylny zderzak, pokrywa bagażnika i spoiler. Emblematów żadnych na klapie nie będzie, spoiler zostaje tam gdzie być powinien, kółka założone.
Z racji ładnej pogody i czystego samochodu cyknąłem kilka zdjęć.
Miłego oglądania <ok>
, , , , , , , , ,
Malowany był tylny zderzak, pokrywa bagażnika i spoiler. Emblematów żadnych na klapie nie będzie, spoiler zostaje tam gdzie być powinien, kółka założone.
Z racji ładnej pogody i czystego samochodu cyknąłem kilka zdjęć.
Miłego oglądania <ok>
, , , , , , , , ,
Ostatnio zmieniony 03 cze 2013, 18:57 przez Słonik, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Forum Audi 80
Tez tak mysle :mrgreen:AUDI_A6 pisze:Ładnie lecz za wysoko
Ta wiem z lampami też coś zrobie, od grudnia cos z nimi robie
Koncowke wydechu jeszce musze też zrobic bo niema wcale
Dzieki za miłe slowa, fajnie ze sie podoba
Jesli chodzi o mnie to oprocz wysokosci i kilku szczegułów jest tak jak było już dawno gdzies w mojej głowie wiec mam co chcialem <ok>
Opony wygladaja tak baloniasto bo sie husteczkowo naciagły ale nie ma gleby to nie bede kombinowal tym bardziej ze nic nie trze, zreszta tak jak na gg pisalismy jak by byly bardzo naciagniete opony i brak gleby to w moim mniemaniu troche to smiesznie by wygladało jednak nie prezcze ze troszke bardziej moglyby sie polozyc Nastepnych nie bede juz kupowal Continentali